- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ей такова нещо не сте чували, защо така направи това момиче с мен?
Девствен съм. За мен е важно да си намеря човек завинаги а не за едното ебане, защото има много по-важни неща в живота. Също така смятам, че секс без любов е нещо безсмислено и вредно. Примерно с бившата ми бях 2 години и по мое желание не сме правили секс, защото така и не й се доверих. Усещах, че има нещо в нея, което ще ме подведе и така и стана.
Определено не е дебела, преди година-две беше модел в инстаграм и постваше "художествени" нудита, имаше няколко верни фенове. Мина се време и го изтри, може би аз я убедих, че така няма да си намери добър партньор.
За мен истинският мъж трябва да цели да създаде семейство и да се грижи за него а не да боцне за да не се води девствен. Такива социално-извисени простотии нито ми пука за тях нито им обръщам внимание, пък ако някой реши да ме съди според това дали съм правил секс си е негова работа... Но ще да е много тесногръд и ограничен човек.
Не искам нито бих позволил да става моя след тази гавра. Обичам я като приятел и я мразя като партньор. Не ме е лъгала за нищо до сега, просто защото постоянно сме били в контакт. От сутрин до вечер вече 6 години си пишем... няма смисъл да я подозирам без причина.
Отидох до една група момичета, запознах се (което е постижение за интроверт като мен), това ми помогна малко да ми повдигне настроението. Една от тях ми харесва, ще станем приятели ако има желание и след някоя друга година ако решим може и нещо повече. Аз трябва да съм приятел с дадено момиче поне година за да се стигне до нещо повече, една от причините, поради която ме е яд, че тя избра другия вместо мен. Не ми се прекарват още сумати години в изграджане на връзка с друга момиче... изморяващо е.
Ако ще правя видео определно няма да взимам съвети от тук, по-скоро собствени изводи. Тук съм просто за да видя какво мислят другите хора, защото като се задълбочиш в нещо и вече не виждаш цялата картинка.
Мога ще се преместя където е тя или да летя често да я виждам. Още като я питах дали се хвана с другия защото аз съм далеч, тя ми каза, че би могла да води връзка от разстояние. Също така като говорихме с майка й, стана на въпрос дали аз мога да й помогна и тя да замине за по-добро бъдеще, но тя ме срита под масата защото "Темата била много сериозна за маса". Все пак й казах, че винаги е добре дошла.
Чертата от характера ми е, че тя ми каза, че й се наложило да измисля всеки ден нови теми на които да говорим а аз съм отговарял супер лаконично. Аз не си го спомням дори това, но на нея й било много трудно да разговаря с мен. Сега почнах да чета няколко книги относно това как да комуникирам с хората и смятам, че прогресирам бързо. Просто аз съм тип човек, който не обича много да говори, но ще се науча да не съм. Не заради нея, а заради следващата.
От 6 години не си беше имала приятел. Но това е по-обидно за мен, че от 6 години не е имала приятел и една седмица след като си тръгнах се хвана с този. Дълбоко съм й обиден за което, но ако съм над нещата ще й простя и ще сме приятели.
На прекалено много хора им липсва стабилна морална система и дисциплина. Толкова много, че ми е трудно да намеря човек, който има моите ценности.