- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос за мъже
Много е дразнещо, когато кифли говорят за себе си в трето лице, мислейки си, че си придават някаква ексцентричност.
Колкото още има да му мислиш? Ако му беше засмукала онази работа докато сте се въргаляли в чаршафите, едва ли щеше да ти откаже. Това, че не те е опънал веднага едва ли е от голямата му почтеност. Все пак си ляга с теб, пипа те, натискате се и се кефи. Или е имал деликатен пороблем, който той просто няма да ти сподели (не му е ставал, свършил е без да знаеш, имал е гъбична инфекция и т.н.), или го е притеснявал фактът, че си имаш приятел, а така лекомисленото ти скачане с други момчета в едно легло докато си във връзка те прави лош женски материал и е решил да не рискува да не му врътнеш някой курвенски номер. Например да го забъркаш в интрига с приятеля си нарочно. Курвите обичат да правят така, защото си качват самочувствието мислеийки си, че две пишки или повече пишки се борят за тяхното сърце в едно и също време. Естествено, за да ги подкукуроса толкова членове да се вкарат в ръкопашен бой себе си, *** "ходи" по едно и също време с въпросните чепове (както и ти хем си с "Иван", хем и с героя от историята с чаршафите ама уж само "като с приятел".).
Последно редактирано от Blubalu : 01-21-2019 на 09:33
Виж, още в началото на темата стана ясно, че пишеш за себе си. В момента си "гузен негонен бяга". И не си преценила правилно. Не ме дразниш. Давам ти ценни съвети за себеосъзнаване, които могат да ти помогнат да разбереш що за същество си и да вземеш мерки за личностна поправка докато все още имаш такава възможност. С времето може да ставаш само по-лош пример за жена, ако не спреш сега с хаотичните си и безразборни забежки. И се радвай, че се намери някой непознат (респективно в мое лице) да ти го каже, защото твоите приятелки едва ли биха ти го казали в очите. А обикновено приятелките на леките жени са и те самите леки жени и няма как общуването по между им да ги доведе до нещо градивно в посоката, която аз се опитах да ти покажа. Постави се на мястото на твоя "Иван" и се замисли дали е много честно това, което правиш с него. Това ще ти даде възможност и да разбереш защо едната от възможностите, които ти посочих е напълно възможна (като например тази, че момчето, с което въргаля чаршафите може би не е искал да си слага такъв таралеж в гащите какъвто си ти.). Хайде лек ден и без уважение!
Последно редактирано от TrollFactory : 01-21-2019 на 10:12
Искрено ме забавляваш честно казано! С опитите си да ми четеш морал само се чудя колко морален си ти всъщност! Но тук не става въпрос за теб все пак! Пиперливия език който използваш в опитите си да напътстваш тъй или иначе заблудените душици тук относно чувтвата и тревогите който изпитват едва ли го използваш в къщи! Навярно си мълчиш или си сам и сърдит на целия лош и неморален свят! Е нека и аз ти кажа нещо! Много ми е приятно да си говорим! Хич не ти се връзвам на думите, даже ме радваш! Но ще си помисля дали ще приема съветите ти!![]()
Последно редактирано от Blubalu : 01-21-2019 на 13:20
I will be always watching you!!!
Нито съм сам, нито сърдит. Притеснявай се за себе си. От два стола се пада.
Знаеш ли всъщност кое е най-противното? Че нямаш нищо против в един ден да правиш секс с повече от един човек. И колко време мина от завивките с този и още не си казала на "Иван"? Сигурно вече и секс сте правили и не си му казала? Чакаш с другия да правите секс, за да знаеш, че е сигурен клона, на който ще кацнеш после...
Последно редактирано от Blubalu : 01-21-2019 на 13:23