.
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Виж, още в началото на темата стана ясно, че пишеш за себе си. В момента си "гузен негонен бяга". И не си преценила правилно. Не ме дразниш. Давам ти ценни съвети за себеосъзнаване, които могат да ти помогнат да разбереш що за същество си и да вземеш мерки за личностна поправка докато все още имаш такава възможност. С времето може да ставаш само по-лош пример за жена, ако не спреш сега с хаотичните си и безразборни забежки. И се радвай, че се намери някой непознат (респективно в мое лице) да ти го каже, защото твоите приятелки едва ли биха ти го казали в очите. А обикновено приятелките на леките жени са и те самите леки жени и няма как общуването по между им да ги доведе до нещо градивно в посоката, която аз се опитах да ти покажа. Постави се на мястото на твоя "Иван" и се замисли дали е много честно това, което правиш с него. Това ще ти даде възможност и да разбереш защо едната от възможностите, които ти посочих е напълно възможна (като например тази, че момчето, с което въргаля чаршафите може би не е искал да си слага такъв таралеж в гащите какъвто си ти.). Хайде лек ден и без уважение!
    Искрено ме забавляваш честно казано! С опитите си да ми четеш морал само се чудя колко морален си ти всъщност! Но тук не става въпрос за теб все пак! Пиперливия език който използваш в опитите си да напътстваш тъй или иначе заблудените душици тук относно чувтвата и тревогите който изпитват едва ли го използваш в къщи! Навярно си мълчиш или си сам и сърдит на целия лош и неморален свят! Е нека и аз ти кажа нещо! Много ми е приятно да си говорим! Хич не ти се връзвам на думите, даже ме радваш! Но ще си помисля дали ще приема съветите ти!
    Последно редактирано от Blubalu : 01-21-2019 на 13:20
    I will be always watching you!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си