- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос за мъже
Нито съм сам, нито сърдит. Притеснявай се за себе си. От два стола се пада.
Знаеш ли всъщност кое е най-противното? Че нямаш нищо против в един ден да правиш секс с повече от един човек. И колко време мина от завивките с този и още не си казала на "Иван"? Сигурно вече и секс сте правили и не си му казала? Чакаш с другия да правите секс, за да знаеш, че е сигурен клона, на който ще кацнеш после...
Последно редактирано от Blubalu : 01-21-2019 на 13:23
90% от хората които изневеряват, което като процент на изневеряващите съчетано мъже/жени е 72%, са спали и с двамата партньори в един ден или едно денонощие. Ти си от изчезващите 10 процента (след като твърдиш, че си праведен). И ще ти отворя очите за следното - твоят отбор губи!!! И то губи от години. Не казвам, че е за добро, просто така стоят нещата. Ако един мъж направи това, което е направила тя, как ще го наречеш него? Пак ли **? Нахлузи расо върху този котюм и се преименувай на "Propovednika". Тук решаваме казуси, не съдим хората! Ако не си разбрал това, то тогава трябва първо по теб да хвърлим камък.
Последно редактирано от Blubalu : 01-21-2019 на 15:49
Много ми е забавно как се развеселяваш от самата себе си.Само че не аз живея в паралена вселена, а ти, драга девойко, която смяташ, че е повод за гордост това да правиш джиджи биджи с двама в рамките на едно и също денонощие. Похвали ли се вече на ли на приятелките си? Те какво казаха, че мислят по въпроса?
Отбелязвам, че ти съдиш според твоите убеждения. И под "съдиш" имам предвид "нагрубяваш" и "нападаш" като си позволяваш да правиш квалификации. Пак ще напиша: ние даваме мнения и съвети, не съдим! Аз също съм изневерявал и също съм правил секс с две жени в едно денонощие. С примерът който посочих, исках да демонстрирам, че обществото в по-голямата си част не смята, че това е нещо нередно. А както има една приказка "Глас народен, глад Божи". Следователно щом процентът работи в нейна полза, кой си ти, че да я обвиняваш? По-скоро процентът казва, че ти си в грешка. Отново уточнявам: не казвам, че е за добро, а че това са реалностите. Обществото вече не е възпитано в патриархалните рамки от едно вече отминало време. Тези рамки се размиват все повече и повече, докато не дойде денят, в който ще изчезнат съвсем. А относно това дали искам да бъда 3-ти в списъка на мацката....аз затова съм на това дередже! Понеже не се спирам да хойкам по жени и затова стигнах до там, да ближа рани в тийн форумxaxaxaxa. Фактиии....факти батеее.
Последно редактирано от 9999 : 01-21-2019 на 15:45
Къде съм дал каквито и да било квалификации? Авторката искаше съвети и ги получи! Това, че темата е отворена и към хора, които може да я критикуват, според мен не е повод тя да се тръшка колко е несправедливо да я обвиняваме в прелюбодеяния. Но въпросът тук е, че никой не я е нарочил, нито пък я обвинява. Тя горката, сама си го споделя и иска съвет "Как да накарам новия, който си харесвам да спи с мен и как "Иван" да не разбере. Или си само ти не си разбрал колко грозен е начина, по който това момиче мисли?
Очевидно си същия като авторката, така че защо не й пишеш на лично и да се взимате?
Не ти говоря за патриархални ценности. Смешно е да говориш за факти. Това да не са данни взети от някой световно признат и квалифициран научно-изследователски институт в областта на човешките взаимоотношения? Морал и ценности или имаш, или нямаш! А това, че не ги споделят много хора не значи, че тяхната стойност се занижава. Правете каквото искате и си спете, с когото искате, безбожници такива!
Последно редактирано от TrollFactory : 01-22-2019 на 13:37