.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от elia_666 Виж мнението
    Навярно си мълчиш или си сам и сърдит на целия лош и неморален свят! Е нека и аз ти кажа нещо! Много ми е приятно да си говорим! Хич не ти се връзвам на думите, даже ме радваш! Но ще си помисля дали ще приема съветите ти!
    Нито съм сам, нито сърдит. Притеснявай се за себе си. От два стола се пада.
    Знаеш ли всъщност кое е най-противното? Че нямаш нищо против в един ден да правиш секс с повече от един човек. И колко време мина от завивките с този и още не си казала на "Иван"? Сигурно вече и секс сте правили и не си му казала? Чакаш с другия да правите секс, за да знаеш, че е сигурен клона, на който ще кацнеш после...
    Последно редактирано от Blubalu : 01-21-2019 на 13:23

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Нито съм сам, нито сърдит. Притеснявай се за себе си. От два стола се пада.
    Знаеш ли всъщност кое е най-противното? Че нямаш нищо против в един ден да правиш секс с повече от един човек. И колко време мина от завивките с този и още не си казала на "Иван"? Сигурно вече и секс сте правили и не си му казала? Чакаш с другия да правите секс, за да знаеш, че е сигурен клона, на който ще кацнеш после...
    В голяма грешка си да знаеш! Не ти дължа обяснение, но явно много малко познаваш жените или поне тези които така разпалено оплюваш.
    I will be always watching you!!!

В голяма грешка си да знаеш! Не ти дължа обяснение, но явно много малко познаваш жените или поне тези които така разпалено оплюваш.
    Моля да ми разясниш къде греша според теб след като сама си признаваш в настоящата си тема, че имаш интимни взаимоотношения с двама различни мъже като дори ги редуваш в рамките на едно и също денощие.

Моля да ми разясниш къде греша според теб след като сама си признаваш в настоящата си тема, че имаш интимни взаимоотношения с двама различни мъже като дори ги редуваш в рамките на едно и също денощие.
    90% от хората които изневеряват, което като процент на изневеряващите съчетано мъже/жени е 72%, са спали и с двамата партньори в един ден или едно денонощие. Ти си от изчезващите 10 процента (след като твърдиш, че си праведен). И ще ти отворя очите за следното - твоят отбор губи!!! И то губи от години. Не казвам, че е за добро, просто така стоят нещата. Ако един мъж направи това, което е направила тя, как ще го наречеш него? Пак ли **? Нахлузи расо върху този котюм и се преименувай на "Propovednika". Тук решаваме казуси, не съдим хората! Ако не си разбрал това, то тогава трябва първо по теб да хвърлим камък.
    Последно редактирано от Blubalu : 01-21-2019 на 15:49

Цитирай Първоначално написано от 9999 Виж мнението
    90% от хората които изневеряват, което като процент на изневеряващите съчетано мъже/жени е 72%, са спали и с двамата партньори в един ден или едно денонощие. Ти си от изчезващите 10 процента (след като твърдиш, че си праведен). И ще ти отворя очите за следното - твоят отбор губи!!! И то губи от години. Не казвам, че е за добро, просто така стоят нещата. Ако един мъж направи това, което е направила тя, как ще го наречеш него? Пак ли курва? Нахлузи расо върху този котюм и се преименувай на "Propovednika". Тук решаваме казуси, не съдим хората! Ако не си разбрал това, то тогава трябва първо по теб да хвърлим камък.
    Тази теза очевидно е в защита на авторката. Очевидно си желаещ да се включиш като третия мъж в нейната история. Нека чуем какво ще каже. Съгласна ли е цифрата й да се качи на 3ма в едно денонощия.

Тази теза очевидно е в защита на авторката. Очевидно си желаещ да се включиш като третия мъж в нейната история. Нека чуем какво ще каже. Съгласна ли е цифрата й да се качи на 3ма в едно денонощия.
    Искрено ме развеселяваш. Явно живееш в паралелна вселена на която ти си господар.

Искрено ме развеселяваш. Явно живееш в паралелна вселена на която ти си господар.
    Много ми е забавно как се развеселяваш от самата себе си. Само че не аз живея в паралена вселена, а ти, драга девойко, която смяташ, че е повод за гордост това да правиш джиджи биджи с двама в рамките на едно и също денонощие. Похвали ли се вече на ли на приятелките си? Те какво казаха, че мислят по въпроса?

Отбелязвам, че ти съдиш според твоите убеждения. И под "съдиш" имам предвид "нагрубяваш" и "нападаш" като си позволяваш да правиш квалификации. Пак ще напиша: ние даваме мнения и съвети, не съдим! Аз също съм изневерявал и също съм правил секс с две жени в едно денонощие. С примерът който посочих, исках да демонстрирам, че обществото в по-голямата си част не смята, че това е нещо нередно. А както има една приказка "Глас народен, глад Божи". Следователно щом процентът работи в нейна полза, кой си ти, че да я обвиняваш? По-скоро процентът казва, че ти си в грешка. Отново уточнявам: не казвам, че е за добро, а че това са реалностите. Обществото вече не е възпитано в патриархалните рамки от едно вече отминало време. Тези рамки се размиват все повече и повече, докато не дойде денят, в който ще изчезнат съвсем. А относно това дали искам да бъда 3-ти в списъка на мацката....аз затова съм на това дередже! Понеже не се спирам да хойкам по жени и затова стигнах до там, да ближа рани в тийн форум xaxaxaxa. Фактиии....факти батеее.
    Последно редактирано от 9999 : 01-21-2019 на 15:45

Отбелязвам, че ти съдиш според твоите убеждения. И под "съдиш" имам предвид "нагрубяваш" и "нападаш" като си позволяваш да правиш квалификации.
    Къде съм дал каквито и да било квалификации? Авторката искаше съвети и ги получи! Това, че темата е отворена и към хора, които може да я критикуват, според мен не е повод тя да се тръшка колко е несправедливо да я обвиняваме в прелюбодеяния. Но въпросът тук е, че никой не я е нарочил, нито пък я обвинява. Тя горката, сама си го споделя и иска съвет "Как да накарам новия, който си харесвам да спи с мен и как "Иван" да не разбере. Или си само ти не си разбрал колко грозен е начина, по който това момиче мисли?

Пак ще напиша: ние даваме мнения и съвети, не съдим! Аз също съм изневерявал и също съм правил секс с две жени в едно денонощие. С примерът който посочих, исках да демонстрирам, че обществото в по-голямата си част не смята, че това е нещо нередно. А както има една приказка "Глас народен, глад Божи". Следователно щом процентът работи в нейна полза, кой си ти, че да я обвиняваш?
    Очевидно си същия като авторката, така че защо не й пишеш на лично и да се взимате?

По-скоро процентът казва, че ти си в грешка. Отново уточнявам: не казвам, че е за добро, а че това са реалностите. Обществото вече не е възпитано в патриархалните рамки от едно вече отминало време. Тези рамки се размиват все повече и повече, докато не дойде денят, в който ще изчезнат съвсем. А относно това дали искам да бъда 3-ти в списъка на мацката....аз затова съм на това дередже! Понеже не се спирам да хойкам по жени и затова стигнах до там, да ближа рани в тийн форум xaxaxaxa. Фактиии....факти батеее.
    Не ти говоря за патриархални ценности. Смешно е да говориш за факти. Това да не са данни взети от някой световно признат и квалифициран научно-изследователски институт в областта на човешките взаимоотношения? Морал и ценности или имаш, или нямаш! А това, че не ги споделят много хора не значи, че тяхната стойност се занижава. Правете каквото искате и си спете, с когото искате, безбожници такива!
    Последно редактирано от TrollFactory : 01-22-2019 на 13:37

Моля да ми покажеш къде точно съм писала че ги редувам в едно и също денонощие? И кое те кара да мислиш, че все още имам интимни отношения с “ Иван”? Това че ти си мислиш така е едно, а реалността е друга.

Моля да ми покажеш къде точно съм писала че ги редувам в едно и също денонощие? И кое те кара да мислиш, че все още имам интимни отношения с “ Иван”? Това че ти си мислиш така е едно, а реалността е друга.
    Ами ти сама си го каза. Защо в противен случай ще споменаваш за Иван.
    Ама, че си и ти. Като те разкрият и почнеш с лъжите. Нас няма нужда да ни лъжеш. Непознати сме. Притеснявай се дали лъжите ти ще минат пред мъжете ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си