- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Ден на почит към жертвите на комунизма
Повечето хора са работили за тези апартаменти. Друга част се раздаваха по партийна линия!
http://vic-bg.com/joke/2356
Не.
Справедлива е ако има работеща пазарна икономика и ясни правила важащи за всички.
Няма с какво друго да бъде сменен, което да работи в дългосрочен план.
Категорично не!
В момента Русия не е държава за пример, на която трябва да се подражава. Едва ли има друга такава държава, затънала в корупция, олигархия/плутокрация и мизерия!
България е затънала, защото в последните 30 години "преходът" стана по подобие не на Германия, Чехия или Унгария, а именно като в Русия!
Русия в момента се управлява от бивши комунисти, които заграбиха активите наготово и сега се изживяват като капиталисти! Също като в България!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Повече от 70-80 милиона - Между 70 и 80 милиона, ако не и повече.
Това няма нищо общо.
Червен да говори за елементарност, въй.
Зависи с каква цел го празнуваш. Но и това не бих казал, че се брои. "Ден на победата" е комунистически празник, но червените бандити го превърнаха в "ден на Европа", за да манипулират хората.
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.
Ами елементарен си понеже не знаеш,че Деня на Европа и Деня на победата са две различни неща![]()
А това за Хирошима и Нагазаки не съм и очаквал да го разбереш![]()
Иначе относно жертвите на комунизма
Я кажи кой ти е източника на информация и кой го е писал!
Така и не разбрах как има 70,80,90,200 милиона жертви на комунизма и населението се увеличававместо да намаля
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
То и сега много хора работят. Може би дори двойно повече работят, а вземат жълти стотинки и могат само да мечтаят за апартамент, който да закупят.
Ами то навремето и Италия е управлявана от един бивш социалист-Бенито Мусолини. Това какво значи?
Кое "защо?"?!
Навсякъде където е имало комунизъм, населението е намаляло и продължава да намалява!
Може би с изключение на Китай и Виетнам, но там явно не са чували за презервативи.
Една мизерия е заменена с друга. Преди нямаше какво да се купи с парите, защото магазините са били празни, а дори когато са били заредени, не е имало избор от стоки и хората са спестявали повече, вместо да харчат за всякакви глупости.
Автогол!
Я виж населението на нашата мила родина през годините и на другите държави от СОЦ лагера!
Поне ние достигаме най-високо ниво на населението през СОЦА.
https://bg.wikipedia.org/wiki/Население_на_Русия да те улесня
сега би ли ми пояснил какво точно искаше да кажеш?
Комунистическата пропаганда ни правеше почти 9 милиона, а сме били не повече от 8.
Не бих се учудил, ако и сега правят същото.
Сега сме под 7 милиона.
Ето графиката от линка, който си дал, за да те улесня!
Зелената линия е тази на естествения прираст, а тя намалява с времето:
Автогол имаше, но е в твоята врата!
![]()
само дето не си показал броя на абортите. До преди 1950 въобще не са правени![]()
Но ако го погледнем в световен мащаб ще видиш,че броя на децата в едно семейство е намалял за сметка продължителността на живота .
Едва ли би разбрал значението на всички диаграми в линка,че да си отговориш защо въпреки всичко броя на населението се увеличава. Топката все още е в твоята врата.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.
Червени, вярно ли е, че новината за Чернобил е излезнала няколко дни след случката?![]()
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
От няколко дни гледам заглавието на темата и си викам "Не, няма да влизам в нея, че ще стане нещо епохално". Ама сега влязох и прочетох първите 3 мнения и последните две. Мисля по-късно да наваксам, защото 100% ще се заям с някого. Сега обаче ми направи впечатление мнението на нелицеприятното. Затова ще го попитам:
Кажи ми момко, ти знаеш ли какво всъщност изповядва комунизма и какво е залеглнало в основата му, че си позволяваш да пишеш подобни глупости като тия по-горе? Освен това, я ми обясни как ще сравняваш един режим с друг, след като само си чувал за първия от баба и дядо, 'щот най-вероятно мамка ти и татка ти не са кой знае колко по-големи от мен и да ти кажа ние не поживяхме много в "онуй" време. Общо взето са детски спомени, макар и спомените ми да са хубави. И обясни ти на чичо си, как в момента се закриват училища, гимназии и висши учебни заведения при положение, че по твоите думи сега сме повече по брой на население, от тогава (а те тогава са строени и са били пълни). Хайде давай, ти си на ход!
Последно редактирано от 9999 : 02-24-2019 на 19:03