.
Резултати от 1 до 25 от общо 293

Threaded View

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
    Грозния, тук не съм съгласен с теб. Работата е била задължителна, ако не работиш - отиваш в затвора. Което не е зле. Зле е, че един работи 8 часа, друг 12 и накрая - една и съща заплата за двамата.

1. Марксизъм/комунизъм и Капитализъм - двете страни на една и съща монета.
    2. Разбира се, че е. Трябва националистическа система.
    3. Не. Българите не са славяни. Кой ти говори за Русия?

Нали не беше комунист? И кои са жертвите на фашизма? Жалки родоотстъпници и предатели сте комунистите, факт. Вярно, връщате го със затриване на историята, убиване на най-обикновени хора, на бойци като Петър Ферещанов, на митрополити като Борис Неврокопски и изтриване на паметта на други герои като Димитър Списаревски. В световен мащаб комунизмът е убил повече от 70-80 милиона човека.
    Ти 10 милиона разлика за нищо ги нямаш

Аз почитам и деня на милосърдието (там дето е оная история за Хирошима и Нагазаки) ама не съм станал японец.

Много си ми примитивен и елементарен някак.

пп

Като почитам деня на Европа какъв съм?
    Последно редактирано от haritov : 02-24-2019 на 08:45
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си