Кви курви, аз мразя такива жени искам свястна жена с която да създам семейство, курви и кифли нацапани ме отвръщават. не ме интересува секса и мога и без него защо ми предлагате някакви платени жени и мислите, че това ще ми помогне някак си не това искам а други неща по-смислени. А и нямам самочувствие не заради външният вид само и като цяло за всичко останало, а и точно няма значение външният вид и аз не държа на него за жените, стига да е вярна и добра и да искам цял живот да е с 1 човек. Да не би всички да са пефекни не са нали но имат самочувствие, дори да са грозотии или слаби, дебели и тнт, зависи от мисленето просто. Аз дори на ден общувам с институции, много хора и тнт и никой конкретно никога не ми е казал ти си грозен или си тъп или някви такива, че да се садвам. А и защо сега всички са егоисти толкова ли е трудно да се интересуваш от някого да даваш всичко за него да му помагаш, подкрепяш-пробвал съм, но като се интересувам прекалено много ставам досадник, ако не ставам лош приятел-не мога да разбера кво става и аз? Имам чувството че съм лош човек, като се привържа към някого и давам всичко за него или за приятел или гадже просто усещам че на тях не им пука особено и могат и без мен а аз искам винаги да им помагам и подкрепям и интересувам от тях , но като стане дума за мен никой не го е*е дали съм добре или имам нужда от помощ, как е минал денят ми и тнт и се справям сам с това, просто явно сега под "приятели" хората разбират съвсем друго нещо някви хора с които се моташ и плямпаш глупости, не е ли приятел винаги да е готов да ти помогне да те подкрепи да е взаимно и тнт дори да си жертва комфорта и времето за теб не да слага себе си на 1во място. Все едно съм роден в грешно време...
Последно редактирано от mlakniwe : 03-06-2019 на 08:48