.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 108

Hybrid View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    моя живот е донякъде сходен с твоя, само дето аз имам безумно много контакти, обаче не мога да се сближавам с хората и това е. и то хората си мислят, че сме близки, но не сме. ( това е проблем с хората на моята възраст, отбягвам ги, понеже нямам никакво самочувствие сред тях, а с възрастни хора се разбирам добре, защото те са по-толеранти и разбиращи)
    който и да ми погледне живота отстрани ми казва - имаш всичко, обаче само аз си знам колко ми е трудно да изляза да се "забавлявам", понеже само ме натоварва това. и си има причина за това, сигурно подобна на твоята - понеже и ние винаги сме били бедни, и докато другите младежи си мечтаят, аз не съм имала мечти а съм си мислела как да изкарам пари, че да имам (е) някаква финансова стабилност
    и не ми е весело навън, и не ми е интересно да си говорим кой къде е ходил на ски, понеже аз мога да си позволя да отида навсякъде, обаче вместо това си седя у нас понеже още съм си с инстинктите за оцеляване и не мога да се отпусна.
    това твоето ми прилича на моето и си е за психолог, дето ще те изслуша и ше те подкрепи, не да ти спори във форума и да те товари повече, понеже са му минали десетки като теб в кариерата
    Последно редактирано от NomNomNom : 03-08-2019 на 18:28
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    Ок явно съм ненормален, но не знам явно какво по-различно правя от другите млади, с това момиче ходим по кафета, на кино, на разни забавления, в други градове дори.
    А пробвахте ли да отидете у вас или в някой евтин, но спретнат мотел, с резервация за час-два ?!
    И като съм имал връзка секс съм прайл и кви ли не неща всички типични неща за 1 връзка просто работих и учих за да се издържам сам, а явно жените очакват да си с тях 24/7 или нещо такова, въпреки че всяка свободна секунда гледах да прекарвам с любимият човек явно не е достатъчно.
    Ако една връзка не се развива, тя се изчерпва и настъпва раздяла!
    ...горе долу среден доход 1300лв ми е заплата, но не значи че тряя ги харча по курви...
    С такава заплата, най-много да привлечеш някоя пропаднала и безработна! Не че заплатата е зле (моята е доста по-малка), но тия пари не са достатъчни да привлечеш и задържиш някоя !
    А ходя на служебни банкети и кво ли не не се деля съвсем от хората...
    Тресни някоя колежка ! Понякога тия банкети се тресат от секс!
    ...просто едно срамежливо момче затворено, въпреки че изглеждам нормално за повечето,
    Нямаш кинти! Оттам идва всичко!
    Казват ми също че проблема ми е че никога не съм се напивал и трябвало да се напия за да се отпусна някви такива...
    Пробвай!
    Само гледай да пиете с някакви жени в компанията и може да ти излезе късметът !
    ...до къде стигнах...да си гворя с форум и да си изливам живота тук...но ми олеква до някъде...дори да съм луд не съм от камък все пак..
    Добре дошъл в клуба !
    Някои сме така от години !
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    ... възрастни хора се разбирам добре, защото те са по-толеранти и разбиращи)

...понеже и ние винаги сме били бедни, и докато другите младежи си мечтаят, аз не съм имала мечти а съм си мислела как да изкарам пари, че да имам (е) някаква финансова стабилност
    Ето от къде ти идвал интересът към чичаци !
    това твоето ми прилича на моето и си е за психолог, дето ще те изслуша и ше те подкрепи, не да ти спори във форума и да те товари повече, понеже са му минали десетки като теб в кариерата
    Ходенето на психолози е хвърляне пари на вятъра и губене на време !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    моя живот е донякъде сходен с твоя, само дето аз имам безумно много контакти, обаче не мога да се сближавам с хората и това е. и то хората си мислят, че сме близки, но не сме. ( това е проблем с хората на моята възраст, отбягвам ги, понеже нямам никакво самочувствие сред тях, а с възрастни хора се разбирам добре, защото те са по-толеранти и разбиращи)
    който и да ми погледне живота отстрани ми казва - имаш всичко, обаче само аз си знам колко ми е трудно да изляза да се "забавлявам", понеже само ме натоварва това. и си има причина за това, сигурно подобна на твоята - понеже и ние винаги сме били бедни, и докато другите младежи си мечтаят, аз не съм имала мечти а съм си мислела как да изкарам пари, че да имам (е) някаква финансова стабилност
    и не ми е весело навън, и не ми е интересно да си говорим кой къде е ходил на ски, понеже аз мога да си позволя да отида навсякъде, обаче вместо това си седя у нас понеже още съм си с инстинктите за оцеляване и не мога да се отпусна.
    защо ти е психолог след като има водка?

човека е такова нещо,че колкото и каквото и да има никога няма да има всичко,а що се отнася до това което би се борил с всички сили да не го загуби. Макар и да го води към пропаст в която ще загуби всичко
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си