.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 108

Hybrid View

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Това момиче не е хипопотам, а е 50 кила и е хубава със хубаво тяло просто не се харесва, не е задължително човек ако е хубав да е самовлюбен и със самочувствие!

За себе си полгам усилия, не ходя като клошар бръсна се, постригвам се къпя се обличам се съвременно. Трябва да съм някъв метросексуален ли кво като повечето момчета днес?

Не всеки обича да се снма и не значи, че съм ненормален.

Не търся някой от далеч, много ясно че ако намеря в моят град ще е най-добре, но няма и аз ако се запозная с някого по интернет не знам от къде е 1во. и никога не съм пращал гола снимка и не съм си правил такива това за мен е нещо немислимо и неетично, не съм възптан така. Чудя се защо мъжете го правят дори?

Не казвам да не ползва социални мрежи а да не е зомбирана по телефона, защото тва е болестно състояние при някои хора без телефона си изпадат в паника, а има доста по-интересни нещо от товаренето на очите в някаква си технология според мен.

Не ми е пречка разстоянието, а това че тя не е заинтересована към мен като мъж и като цяло не иска обвързване.

Не всички мъже могат да заговрят жени, може би има доста които си висят в тях само и не смеят да гворят с жена, не всичмки са отракани и свалячи. Защо трябва д съм като всимки съврмененни мъже квото и да знчи това, нали всеки човек е индивидуален. Нима ще намеря интелигентна и свястна жена в бар не мисля. А прекалено интелигентните не искат обвързване с мъж, поне с такова впечатление съм останал, че са еманципирани и се справят с всичко сами.

Мнго е трудно да си промниш кренно мирогледа а и вече съм на 25, не знам какво трябва да стне, че да се променя, аз няма как да стана отракан и сваляч и тнт общвам и с жени и мъже, но не мога да зарибявам и тнт, не съм съвсем някъв да стоя в ъгъла и да вървя прегърбен просто съм срамежлив и недоверчив....както да е много се проточи тази тема.....Харесвам това момиче и съм и го казвал тя си мисли ,че майтап си правя вика никой не ме ще някви такива....Ще видим как ще ми протече живота...важното е да работя и да съм здрав и всички хора да са...справял съм се с кви ли не труднсти, но социализирането, вписването в обществто и жените ми са най-трудните може би.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    ...като имах приятелка всичко си беше 6 прекарвахме си супер бяхме домошари и двамата и без приятели, ходихме по почивки къде ли не преживявали сме и трудни моменти, но просто като стана студентка видя един друг живот...

Приятелката ти е била ученичка, която преди да стане студентка е била на практика вързана за теб (по някаква случайност) и за нейните родители (по рождение)!
    ...не всички жени искат приключения и емоции цял живот то и няма как да стане...
    Защо даваш пример с твоята бивша, след като в последствие е направила точно обратното?!
    ...тя е нямала приятел никога на 22 е, и вика искала да си виси в тях само, няма приятели, но вика мъже не ми трябват само обичала да яде и да спи...
    Значи е фригидна или лесбийка !
    Тя работи ли?!
    ...трябва всички ако са грозни, безформени и бедни да нямат връзка и да не бъдат обичани ли?
    Не че "трябва", но просто така е устроен животът, ако още не си разбрал!
    Винаги е било така и така ще бъде!
    ...но като се опитам да се запозная с някого винаги ми иска снимка а аз не се снимам никога, камоли да качвам снимки в интернет, защото не обичам да се снимам и си мисли, че съм някъв фейк.
    Нали не мислиш, че външният вид е без значение ?!
    И са ме прецаквали например запознавам се с 1 жена пишем си много си допадаме и аз я каня на 1 разходка да излезем просто, като стане време да се срещнем аз бия 300-400км време пари и кво ли не до там само заради една разходка ми беше целта просто и нея я няма например...
    За това вече сам си си виновен!
    Наивен и доверчив си до крайна глупост! Ако правиш такива неща, значи си загорял, безпомощен и отчаян баламурник!
    По дяволите, колкото и да съм зле, никога не съм правил такива неща, а съм по-голям от теб !
    С въпросното срамежливо момиче сме излизали на разходка 2 години някъде вече, но само до там понеже и двамата сме много забили и смотани, а и тя не е заинтересована към мен а е добро момиче излизаме разхождаме се ядем говорим си това е, но рядко защото сме на далеч.
    Тази "връзка" е пълна загуба на време и няма да доведе до никъде ! За 2 години връзка, хората правят 1-2 чавета, а вие дори не сте правили секс! Тя те използва като кошче за душевни отпадъци и само се натоварваш излишно!
    Проблема ми е че съм зле, без самочувствие скован, стегнат не кусвам алкохол въпреки че дори родителите са ме карали на сила да пия, да не съм се излагал, но нито кафета пия, не пуша , нито купони харесвам, нито курви и тнт прсто искам 1 приятел да имам и 1 семейство скромно, но няма как да стане като знам, че не съм в ред и без самочувствие...
    Едво ли е само това - сигурно си и грозноват и без пари! Класически случай ! Липсата на самочувствие не е причина, а следствие на грозотата и безпаричието!
    ...имал съм дори млади колежки, които ме заприказват някви усмихнати са добре се държат с мени тнт, но аз се шашкам някак си и предпочитам по-бързо да замина в стаята си, отколкото да вися там имам чувството че само ми се подиграват и лигавят, още повече се садвам....всяко добро държание към мен смятам за фалшиво или за подигравка камоли комплименти....просто го усещам.
    Е, в тоя случай може би не ти се подиграват, а просто се натягат към по-висшестоящия за да се издигнат! При подходящи условия можеш да го използваш да намажеш и ти нещо !
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Ми оправи го това самочувствие бе! Почни да се държиш като съвременен мъж! Облечи се добре, излез на бар, заговори някоя...
    За това трябват пари, без пари няма как да стане !
    Трябва да съм някъв метросексуален ли кво като повечето момчета днес?
    Не!
    Трябва да имаш хубава кола, собствено жилище и пари! Тогава дори да изглеждаш като клошар, пак ще те харесват!
    Подсъзнателно разбираш че си грозен! За това не се снимаш! Добре-изглеждащите хора се снимат постоянно и фейсбуците и инстаграмите им са пълни със селфита!
    ...и никога не съм пращал гола снимка и не съм си правил такива това за мен е нещо немислимо и неетично, не съм възптан така. Чудя се защо мъжете го правят дори?
    Дали ще снимаш кура, скъпата кола или фейса, целта е една и съща - реклама! Това са просто 3 различни маркетингови стратегии, към една и съща таргет-група !
    Още нещо - всеки се стреми да се покаже в най-добрата си светлина, да изтъкне най-силната си страна - оттам е и избора на маркетингови стратегии!
    Не всички мъже могат да заговрят жени, може би има доста които си висят в тях само и не смеят да гворят с жена, не всичмки са отракани и свалячи.
    Живеем в съвременен свят, жените са достатъчно освободени от задръжки и сами заговарят привлекателните за тях мъже! Ако ти отиваш да се предлагаш на някоя, цената ти моментално пада, а тя почва да се мисли за принцеса !
    ...А прекалено интелигентните не искат обвързване с мъж, поне с такова впечатление съм останал, че са еманципирани и се справят с всичко сами.
    С грешно впечатление си останал! Аз имам опит и с такива!
    "Прекалено интелигентните" жени (или тия които се мислят за такива), чакат мъж от много по-високо (често нереално) ниво! Те винаги мислят, че "заслужават повече" от тоя живот и са готови да живеят и умрат сами, но не и да се обвържат с някой под нивото им (в техните представи)!
    Бягай далече от такива жени! С тях нямаш бъдеще и ще загубиш време и нерви!
    ...както да е много се проточи тази тема...
    Много пишеш, малко знаеш, а нещата са по-прости, отколкото си мислиш!
    Харесвам това момиче и съм и го казвал тя си мисли ,че майтап си правя вика никой не ме ще някви такива..
    Коя бе?!
    Оная дето се държите за ръце 2 години ли?!
    Губиш си времето с нея! Ако за 2 години отношенията ви не са еволюирали, не очаквай нещо да се случи !

Получи се интересна тема !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Това момиче не е хипопотам, а е 50 кила и е хубава със хубаво тяло просто не се харесва, не е задължително човек ако е хубав да е самовлюбен и със самочувствие!
    Тук определено виждам несъвместимост в нещата, които описваш.
    всъщност общувам с 1 момиче, но сме като приятели само понеже тя е нямала приятел никога на 22 е, и вика искала да си виси в тях само, няма приятели, но вика мъже не ми трябват само обичала да яде и да спи.....
    Красивите момичета никога не остават без внимание, така че, за да е на 22 и да е девствена, явно има някакъв много сериозен фабричен дефект или те лъже, защото забелязва, както и ние тук, че си леко мръднал и гледа да стои предпазливо настрани от теб като ти ги говори тези глупости, че само яденето я вълнува, а тя дори е слаба. И да не си отблъскващ на външен вид, то сигурно си плашещ с други неща в поведението ти. Няма как нормална жена да тръгне с мъж до нея, който има изисквания тя да е като теб - да не води социален живот и най-вълнуващите неща, които да правите заедно да гравитират общо взето около все битови дейности като подреждането на компотите за зимата или да сортирането на прането. Една нромална жена в двадесетте си години няма как да мечтае за живот на съсухрила се бабичка. С човек като теб до себе си, тя не би могла да консурмира младостта си. Трябва да е с множество лични проблеми, депресирана и социално отритната, за да се задоволи с начина на живот, който искаш да й предложиш. Явно трябва да си търсиш... Всъщност не знам какво ще търсиш като просто твоите разбирания за живот не са нормални. Трябва да тръгнеш от там. Не може да си на 25 и да си толкова дисфункционален в социалния си живот. Не, че те опреквам. На човек всичко може да му се случи, но все пак би било нормално поне да желаеш нормални неща като останалите хора. А ти определено не желаеш нормални неща. Искаш да се появи някоя, която е тотално откъсната от всичко (социален живот, хобита извън домакинството и т.н.) и тотално отдадена на теб и твоите представи за живот, които общо взето се свеждат освновно до стоенето вкъщи.

За себе си полгам усилия, не ходя като клошар бръсна се, постригвам се къпя се обличам се съвременно. Трябва да съм някъв метросексуален ли кво като повечето момчета днес?
    Какво значи "обличам се съвременно"? По описаните неща от теб си те представям, че си с квадратни или островърхи обувки с токчета, костюм, елек, риза, панталони изгледени на ръб и каскет. И през зимата сигурно ходиш с плетени пуловери... Започни да се обличаш като младеж, а не като пенсионер, ако имаш някакъв проблем с визията.

Никой не те кара да се снимаш, а да имаш поне една-две актуални снимки в профила, а на които да изглеждаш добре. Никоя няма да те загледа, ако в социалните мрежи последните ти снимки са ти от абитуриентския бал.

Не търся някой от далеч, много ясно че ако намеря в моят град ще е най-добре, но няма и аз ако се запозная с някого по интернет не знам от къде е 1во. и никога не съм пращал гола снимка и не съм си правил такива това за мен е нещо немислимо и неетично, не съм възптан така. Чудя се защо мъжете го правят дори?
    Според мен много повече им връзва на мъжете, които си пращат снимки на члена на разни жени от колкото на такива като теб, които са "много възпитани". Всичко е върпрос на нагласа. Като си настроен, че не търсиш секс, няма да намериш връзка. Една връзка започва със секс, не със срам.

Не казвам да не ползва социални мрежи а да не е зомбирана по телефона, защото тва е болестно състояние при някои хора без телефона си изпадат в паника, а има доста по-интересни нещо от товаренето на очите в някаква си технология според мен.
    Няма съвременна жена, която да не е обсебена от своя смартфон и пристрастена към приложенията на социалните мрежи.

Не ми е пречка разстоянието, а това че тя не е заинтересована към мен като мъж и като цяло не иска обвързване.
    Спри да й точиш лиги и не се занимавай с нея. Това не е нито приятелство, нито нещо друго... Най-много след време да й помогнеш с пари, които никога после да не си върнеш.

Не всички мъже могат да заговрят жени, може би има доста които си висят в тях само и не смеят да гворят с жена, не всичмки са отракани и свалячи. Защо трябва д съм като всимки съврмененни мъже квото и да знчи това, нали всеки човек е индивидуален. Нима ще намеря интелигентна и свястна жена в бар не мисля. А прекалено интелигентните не искат обвързване с мъж, поне с такова впечатление съм останал, че са еманципирани и се справят с всичко сами.
    Грозният ти го каза много добре. Интелигентните жени си мислят, че са нещо много повече от другите жени и критериите им за мъже са космически завишени. Кариеристка за жена не ти трябва. А в бар те "пращаме", за да се упражняваш, а не за да създаваш семейство.

Мнго е трудно да си промниш кренно мирогледа а и вече съм на 25, не знам какво трябва да стне, че да се променя, аз няма как да стана отракан и сваляч и тнт общвам и с жени и мъже, но не мога да зарибявам и тнт, не съм съвсем някъв да стоя в ъгъла и да вървя прегърбен просто съм срамежлив и недоверчив....както да е много се проточи тази тема.....Харесвам това момиче и съм и го казвал тя си мисли ,че майтап си правя вика никой не ме ще някви такива....Ще видим как ще ми протече живота...важното е да работя и да съм здрав и всички хора да са...справял съм се с кви ли не труднсти, но социализирането, вписването в обществто и жените ми са най-трудните може би.
    Що да е сложно да се промениш? Нали си знаеш грешките? Просто прави обратното на тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си