.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Hybrid View

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    "Активистите за легализация на наркотиците щели да пушат трева пред парламента. Какво ли да очакваме от гей-прайда след 2 месеца?"
    Двойно повече платени участници и чужди активисти.

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
    Двойно повече платени участници и чужди активисти.
    А на марша за лук нямаше ли?

Не.
    Е как да нямаше? Нали точно с теб си говорихме на тази тема и когато те попитах, защо на шествието се развяваха знамената на Германската империя ти лично обясни, че става дума за гостуващи чужди активисти от Автстрия и Германия.

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Е как да нямаше? Нали то...
    Нямаше платени чужди активисти. Европейските националисти сме длъжни да се подкрепяме, защото народите ни загиват, а заедно сме най-силни.

Нямаше платени чужди активисти. Европейските националисти сме длъжни да се подкрепяме, защото народите ни загиват, а заедно сме най-силни.
    А какво те кара да мислиш, че на марша за трева имаше платени активисти?
    Защо вие да имате право на марш за лук, а другите да нямат право на марш за трева?
    И след като националистите и свързаните с тях групи взимат доста активно участие по време на изборите, че и няколко националистически партии има в парламента, пряко свързани с всички изпълнения с националистическа хореография (като марша за лук) и след като явно в действащата управляваща система голямо участие имат и националистите, защо нещо не се получава национал-социалистическия блян за държава? Защото със сигурност превес при измерване на силите имат националистическите партии спрямо някакъв марш за трева около който се шуми веднъж на няколко години за разлика от марша за лук, който е провеждан всяка година с активна пропаганда. Нима националистите също така да си нямат НПО-та? И също така аз не знам за нито една партия в България чиято част от предизборни обещания да е легализацията на тревата, а ти? Тогава каква е тази негативна нагласа към хората пушачи на един в крайна сметка безвреден бурен, борещи се единствено за равни права с тези на пушачите на тютюн. Явно тоталната забрана по никакъв начин не оправя проблема, а дори напротив. Задълбочава го, защото когато нещо е нелегално има дилъри. А когато нещо е легално и хората могат да си го отглеждат вкъщи, дилърите почват да намяляват и дори почти изчезват какво се е случило в Чехия след частичната легализация. Или ние сме най-напредналата държава в борбата с наркотиците според теб? И след като съвсем са забранени и вкарват учениците по арестите и ги лишават от възможности за кариера в бъдещето им за една цигара, че дори и лежат по затворите, ние все пак сме чиста и свята република за пример! Другите държави май са се объркали, че са поели по пътя на легализацията. Трябва да взимат пример от нас.

Супер фен
    Защо вие да имате право на марш за лук, а другите да нямат право на марш за трева?
    И след като националистите и свързаните с тях групи взимат доста активно участие по време на изборите, че и няколко националистически партии има в парламента, пряко свързани с всички изпълнения с националистическа хореография (като марша за лук) и след като явно в действащата управляваща система голямо участие имат и националистите, защо нещо не се получава национал-социалистическия блян за държава? Защото със сигурност превес при измерване на силите имат националистическите партии спрямо някакъв марш за трева около който се шуми веднъж на няколко години за разлика от марша за лук, който е провеждан всяка година с активна пропаганда. Нима националистите също така да си нямат НПО-та? И също така аз не знам за нито една партия в България чиято част от предизборни обещания да е легализацията на тревата, а ти? Тогава каква е тази негативна нагласа към хората пушачи на един в крайна сметка безвреден бурен, борещи се единствено за равни права с тези на пушачите на тютюн. Явно тоталната забрана по никакъв начин не оправя проблема, а дори напротив. Задълбочава го, защото когато нещо е нелегално има дилъри. А когато нещо е легално и хората могат да си го отглеждат вкъщи, дилърите почват да намяляват и дори почти изчезват какво се е случило в Чехия след частичната легализация. Или ние сме най-напредналата държава в борбата с наркотиците според теб? И след като съвсем са забранени и вкарват учениците по арестите и ги лишават от възможности за кариера в бъдещето им за една цигара, че дори и лежат по затворите, ние все пак сме чиста и свята република за пример! Другите държави май са се объркали, че са поели по пътя на легализацията. Трябва да взимат пример от нас.
    Нямам спомен някой пушач да е убил някого защото няма цигари или пари за никотин. Обаче има десетки случаи на жестоки убийства извършени от наркомани. Последното беше преди няколко дни. Син наркоман уби собствената си майка в София. И такива случаи има може би стотици. От тревата бързо се минава на хероина и дизайнерските дроги. Или може би си наркодилър и пряко заинтерсован наркотиците да се продават без ограничения? Наркоманите са едни боклуци, абсолютни отрепки, на които мястото им е в затвора поне за 10 години. Тоест трябва да им дават минимум по 10 години затвор за употреба или разпространение на дрогата.
    Повтарям отново, че не знам нито един случай на убийство от пушач, което да е свързано пряко с никотина. При това самият аз не пуша. Не съм забранявал разбира се на познатите си да пушат в мое присъствие.
    Последно редактирано от redbul2 : 04-22-2019 на 19:33

Кой ти говори за платени активисти на марша за наркоманизация? Аз говорех за гей прайда, където миналата година имаше платени активисти.

Още не разбирам защо се подиграваш с паметта на генерал Луков - герой от ПСВ, преподавател по военно дело, откривател на второто кадетско училище, възвърнал националния дух и националната гордост на българите, поробени от Ньойския договор, ръководител на скаутите (масонска организация), на дружество Петрол (американско-еврейско), по-късно на най-родолюбивата българска организация СБНЛ по това време и накрая убит от комунистическите родоотстъпници. Всъщност знам - защото си един либерален Ганьо и национален предател.
    Не знам с каква съвест сравняваш честването на един български герой с употребата на наркотични (изродски) вещества.

И след като националистите и свързаните с тях групи взимат доста активно участие по време на изборите, че и няколко националистически партии има в парламента, пряко свързани с всички изпълнения с националистическа хореография (като марша за лук)
    Препоръчвам ти да спреш тревата (или който наркотик взимаш). Какви участия националистите взимат по време на изборите - не знам. Не знам и кои са тези националистически партии в парламента, които са пряко свързани с провеждането на Луковмарш. Явно ти знаеш по-добре от мен?

управляваща система голямо участие имат и националистите, защо нещо не се получава национал-социалистическия блян за държава?
    Наистина живееш в някакъв свой измислен свят - вероятно от консумацията на наркотици?

Защото със сигурност превес при измерване на силите имат националистическите партии спрямо някакъв марш за трева около който се шуми веднъж на няколко години за разлика от марша за лук, който е провеждан всяка година с активна пропаганда. Нима националистите също така да си нямат НПО-та?
    Ти четеш ли изобщо какво пишеш/знаеш ли за какво говориш?

И също така аз не знам за нито една партия в България чиято част от предизборни обещания да е легализацията на тревата, а ти?
    Така и трябва да си остане. Но за сметка на това има евреи, финансиращи точно това и финансиращи друга антибългарска дейност.

...негативна нагласа към хората пушачи... безвреден бурен, борещи се единствено за равни права с тези на пушачите на тютюн.

Явно тоталната забрана по никакъв начин не оправя проблема, а дори напротив. Задълбочава го, защото когато нещо е нелегално има дилъри.
    Като се прави нещо по този въпрос, колкото да се замажат очите на народа, разбира се, че ще има дилъри. Да намериш дилър въобще не е трудно - предвид че едно 13-годишно може по-лесно да намери, отколкото група ченгета.
    Смъртната присъда винаги в хилядолетната човешкия история е била вариант и трябва да бъде въведена.

А когато нещо е легално и хората могат да си го отглеждат вкъщи, дилърите почват да
    намяляват
    Разбира се, че ако изродщината се легализира, разпространителите й сред народа ще намалеят.

и дори почти изчезват какво се е случило в Чехия след частичната легализация. Или ние сме най-напредналата държава в борбата с наркотиците според теб?
    Никак даже не сме най-напредналата. Щом могат 200 наркомани, друсащи най-вероятно ежедневно да излезнат с придобвиките си от дилъри, изобщо не сме най-напредналата.

И след като съвсем са забранени и вкарват учениците по арестите

и ги лишават от възможности за кариера в бъдещето им за една цигара
    Не мисля, че ги лишават от някаква кариера, като са поели по наркоманския път. Даже напротив. То от цигара се почва, накрая завършва със спринцовка.

че дори и лежат по затворите...
    За това не е ли виновна системата, че не търси дилърите?

Другите държави май са се объркали, че са поели по пътя на легализацията. Трябва да взимат пример от нас.
    Не знам защо си мислиш така, при положение че не съм давал никакви признаци за подобно мислене.

Нямам думи за национални предатели и мошеници като теб. Общо взето непрекъснато се опитваш да ми вкарваш думи в устата, чрез което да манипулираш другите, а и самия себе си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си