- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Либерализъм
Когато давам на показ атентати срещу мюсюлмани извършени от християни, това го правя с цел да ти покажа че монетата винаги има две страни - в други случаи въобще не е монета и перспективите на гледна точка са многобройни. Мойта цел е да ти изкарам мръсните гащи на показ и тъпите ти неосновани предразсъдъци за определени етничности. И двете идеологии са регресивни, в това няма спор - нито християнския нито пък мюсюлманския радикализъм се различават един от друг. Принципите и мотивациите са същите. Но ако искаш да говорим за числа и карикатури, напомни ми пак, колко са цивилните (мюсюлмански) жертви от началото на войната в Афганистан и Ирак? Ами в Сирия? Путин и Тръмп си чешат мъдите, снабдявайки и двете страни с химически оръжия прилагани върху цивилни - да не говорим за дронови атаки. България, Словения, Чехия, Франция и Британците продават оръжие в Централна Африка, Арабските Емирства и Сирия които после ги използват върху цивилни. Кажи ми, ти като добър християнин и голям лицемер, не смяташ ли че тези държави се бият измежду себе си в интерес на Западните сили? Кажи ми, кои са истинските подбудители на насилие, омраза и смърт? Не е ли това истинския тероризъм, манифестиран и прикрит под идеологическата фасада на фундаментално-релгиозен тероризъм/националзъм? Не очквам да си задаваш такива въпроси - темето ти не работи на такива чистоти, пък и видимо нямаш голям капацитет за интроспекция. Но се запитай защо ислямския тероризъм нарастна толкова много за последните 20-30 години и защо преди такива атентати не са били дневна реалност.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...rorist_attacks
Последно редактирано от Zlennox : 04-22-2019 на 17:07
His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.