.
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Threaded View

Голям фен Аватара на Zlennox
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Много ме кефи, когато Зленокса бърза ли бърза, рано сабахлен да ни информира за атентата на Брентън Тарант срещу две джамии, но в същото време се прави на разсеяна гугутка и не обелва и пукел за атентата в Шри Ланка срещу християни на католическия Великден (с много повече жертви), защото тогава виждаш какви карикатура са либералчетата, като него, колко фалшива идеология е мултикултурализма и как дните й са преброени.

Когато давам на показ атентати срещу мюсюлмани извършени от християни, това го правя с цел да ти покажа че монетата винаги има две страни - в други случаи въобще не е монета и перспективите на гледна точка са многобройни. Мойта цел е да ти изкарам мръсните гащи на показ и тъпите ти неосновани предразсъдъци за определени етничности. И двете идеологии са регресивни, в това няма спор - нито християнския нито пък мюсюлманския радикализъм се различават един от друг. Принципите и мотивациите са същите. Но ако искаш да говорим за числа и карикатури, напомни ми пак, колко са цивилните (мюсюлмански) жертви от началото на войната в Афганистан и Ирак? Ами в Сирия? Путин и Тръмп си чешат мъдите, снабдявайки и двете страни с химически оръжия прилагани върху цивилни - да не говорим за дронови атаки. България, Словения, Чехия, Франция и Британците продават оръжие в Централна Африка, Арабските Емирства и Сирия които после ги използват върху цивилни. Кажи ми, ти като добър християнин и голям лицемер, не смяташ ли че тези държави се бият измежду себе си в интерес на Западните сили? Кажи ми, кои са истинските подбудители на насилие, омраза и смърт? Не е ли това истинския тероризъм, манифестиран и прикрит под идеологическата фасада на фундаментално-релгиозен тероризъм/националзъм? Не очквам да си задаваш такива въпроси - темето ти не работи на такива чистоти, пък и видимо нямаш голям капацитет за интроспекция. Но се запитай защо ислямския тероризъм нарастна толкова много за последните 20-30 години и защо преди такива атентати не са били дневна реалност.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...rorist_attacks
    Последно редактирано от Zlennox : 04-22-2019 на 17:07
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си