- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Либерализъм
Те се отстраняват не се лекуват.
А както грозния спомена за рак там вече няма и отстраняване
Ако е злокачествен смятай,че по цялото тяло има клетки разнесени от лимфата или кръвта.
пп
Забременяването също се смята за ефективен метод с който би забавил развитието на раковите образувания. Може друго да е искал да каже човека.
Последно редактирано от haritov : 04-28-2019 на 06:55
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Туморите се отстраняват, но човека се лекува.
Ако фетусите са рак(както твърди статията), то аборта е лечение за рак. Ерго, според тази аналогия, използването на лечение за рак срещу либералите е равносилно на това да се абортират. Това искаше да каже.
Последно редактирано от DoctorSatan1488 : 04-28-2019 на 07:07
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Кой?!
Къде?!
Пак те питам защо искаш нещо от мен, което ти самият отказваш да правиш?!
Нещо си непоследователен! Що така?!
Написал съм и ти поставих един-два съвсем прости и елементарни въпроси, на които ти не можеш или отказваш да отговориш!
5 изречения разбиващи стена от текст на прах! От това те е яд
!