.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Бас държа, че тролски (неистински) теми симулиращи активност пускани от самият екип имаше и в най-активните години на форума, дори бяха повече. Просто сега не останаха никакви хора и тролове започнаха да се оплакват от тролски теми. Екстра! Естествено троловете са недоволни когато няма реални хора с които да се е*ават.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    Естествено троловете са недоволни когато няма реални хора с които да се е*ават.
    Погледни си последните 10 мнения във форума и ми посочи поне един твой пост, в който си помогнал на някого, дал си искрен съвет или си изразил становище с добра и логическа аргументация, без да се е*аваш с някого?!
    Ако искаш мога и аз да ти извадя последните 10 поста и да ги цитирам със съчинение с елементи на разсъждение тип "какво е искал да каже авторът" !

А каква е дефиницията на форумен/интернет трол?! А?! Ако се сравни с твоето поведение, ще се окаже че си ти!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Погледни си последните 10 мнения във форума и ми посочи поне един твой пост, в който си помогнал на някого, дал си искрен съвет или си изразил становище с добра и логическа аргументация, без да се е*аваш с някого?!
    Ако искаш мога и аз да ти извадя последните 10 поста и да ги цитирам със съчинение с елементи на разсъждение тип "какво е искал да каже авторът" !

А каква е дефиницията на форумен/интернет трол?! А?! Ако се сравни с твоето поведение, ще се окаже че си ти!
    "В жаргонната терминология на Интернет, тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата съобщения във Фейсбук, в онлайн дискусионни форуми, стаи за разговори (chat rooms), блогове, коментари към вестникарски статии и др.п., с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор."

Губи си времето какво намериш за добре. Ето тук например се опитвам да кажа на автора как е добре да изяснява нещата които го притесняват с партньора си. "Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    Не е добре да очакваш нищо, което предварително не сте уточнили за да не съжаляваш и да се чувстваш излъган после по някакъв начин. Например след секса с нея си могъл да поставиш въпросите вие какви отношения ще имате и ако ще сте двамата заедно , че ти не си окей тя да се среща с бившите си, да се заиграва с други и т.н. (нещата които те притесняват и ти създават дискомфорт) Ако не е съгласна с твоите правила забравяш за нея и това е."

тук също: "Искам да отслабна мога , но нямам стимул"
    "-На мен ми изглежда достатъчно като стимул, че ще си подобриш здравословното състояние и намалиш евентуалните рискове от други заболявания."

Щом според теб по някакъв начин ги троля, тормозя, провокирам или не съм по темата значи наистина имаш доста проблеми. Твърде си пристрастен, зает си да ме мразиш. Това те успокоява и ти създава удоволствие по някакъв начин, което е жалко. А аз съм един от малкото, които все още ти обръщат някакво внимание в този форум и мисля, че трябва да ми бъдеш благодарен!
    Последно редактирано от fire_magic : 07-28-2019 на 00:17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си