Цитирай Първоначално написано от sladkabebova Виж мнението
Първото, което е няма как да ме е преценил като ''леко момиче'', защото не съм му се представила така. Ако бях леко момиче щях да съм му пуснала вече, а не да го режа.
Аз пък не разбирам защо се хабиш да отговаряш, като нищо не казваш. Не виждам къде съм казала, че искам деца хахахахаха..
Явно нямаш капацитета, за да разбереш какво ти казвам. Не си го отрязала ти, а той като ти е казал, че иска само секс от теб, а пък до преди това (по твои думи) си била достатъчно наивна, за да се почувстваш дори щастлива. Е, тогава кой е преебан? Ти или той, който е искал само еднократен секс и не му пука особено дали ще е с теб или някоя друга докато приятелката му не се появи? И вероятно, ако е бил толкова директен с теб, явно те е преценил точно като еднодневка, така че проблемът си е в теб, а не е в мен и това, че се опитвам да ти отворя очите как стоят нещата 1:1. Освен това си доста жалка щом се занимаваш с някой, който е искал само еднократен полов акт от теб и дори си има приятелка, а ти вече кроиш планове как ще си щастлива точно с такъв човек.