.
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Каква е причината да се сетиш за този форум след близо 5 години мълчание и да се интересуваш точно от "мъжкото" приятелство? Според мен темата, която междувпрочем много повече прилича на лексикон с всички тези въпроси, е фейк и профилът, който я пуск е най-вероятно "отвлечен" от администраторите, за да пуснат тема от стар профил с мнения, така че да изглежда по-легитимно.
    Иначе "приятелства" в този прекрасен смисъл от филмите и книгите в днешно време просто няма. Има единствено контакти за споделяне на интереси. Днешното човечество е фокусирано изцяло върху трупането на лични вещи и успехи и от собствената съвременна суета контролираща поведението на всеки на никого не му пука за другите. Ти говориш за чуждите успехи... Е, ами задай си на себе си този въпрос и му отговори честно. Пука ли ти за чуждите успехи, освен ако от тях няма да намажеш и ти? Смяташ ли, че някой "приятел" ще се застъпи за теб, ако си на губещата страна?
    Чакай сега... Не зная да се познаваме от този форум, но явно има нещо лошо в стария ми профил.. Явно това дразни, не разбирам защо, но все пак е коментирано по темата.. За любопитковците можеше да разкажа малко предистория, но не смятам, че реално има смисъл да се забива в такива детайли, а и че постът щеше да стане чаршаф, който надали някой би имал желание да прочете. Е, явно някой обаче е параноичен и това с форумния администратор и фалшивия профил ме впечатли, адмирации. Като цяло трудно се впечатлявам от каквото и да е.. Та долавям и критика към факта, че се интересувам от някаква сакрална и забранена тема , тема табу, нещо, за което не бива да се приказва, кутията на Пандора, която не бива да се отваря..
    Всеки става свидетел на някакви случки в живота си, които не може да си обясни. Има ли значение за кого се касае - аз съм жена и със сигурност не става въпрос за мен.. може да е за всеки друг - приятел, близък, а и може би просто съм любопитна по природа и не касае никого.. Но въпросите, отправени към мен, разкриват част от отговора на моите въпроси в заглавната тема. Това, че всеки гледа да намаже покрай успеха на някой друг не смятам, че е повод за подражание, нито че е окей, но пък ми дава отговор за поведението на доста от хората, с които съм имала някакви социални взаимодействия. Фразата за общите интереси я знам, тя е много стара, колкото светът.. Интересно ми е да чуя други гледни точки, други мнения. Лично аз не намирам взаимовръзка между себе си и успехът на Y, че да искам от корист да се сприятеля с него, за да "намажа" и аз. Някак си не ги виждам така нещата и за това пускам темата, за да си сверя часовника общо взето.
    Последно редактирано от mycel : 09-03-2019 на 19:30

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си