.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 397

Тема: Сатанизъм

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    Аз му депрограмирам мозъка тука от 6-7 години насам, и малко от малко се учовечи, иначе преди такива глупости пляскаше- Сега пак ги пляска, но частица вътре в него вече знае истината - че религията му е един фалш. Чарлз Менсън има един много хубав израз - "Очите на безкраината душа", веднъж видиш ли го, то остава там завинаги.
    Доколкото си спомням, ти беше този, който като дойде във форума беше сатанист, а после си промени възгледите , и сега не знам точно какъв си (дори вече те е срам да се наречеш сатанист и не искаш да те наричат така).
    А аз продължавам да съм си православен, както от първия ден във форума.

Ами, че нормално е да се развивам в Словото (все пак продължавам да чета православни материали), Божието Слово е необятно и изследването му е чак до гроба.

Разбира се и ти казваш чат-пат умни неща, които са си чисто православни, но просто ти ги изказваш с друга терминология (дори без да знаеш, че са православни).
    А това, което казваш, аз го осъзнавам, но чрез православния му смисъл
    Последно редактирано от defender : 10-08-2019 на 18:43

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Доколкото си спомням, ти беше този, който като дойде във форума беше сатанист, а после си промени възгледите , и сега не знам точно какъв си (дори вече те е срам да се наречеш сатанист и не искаш да те наричат така).
    Това, че човека си е минал през някаква си негова фаза на развитие, включваща сатанизъм, не значи че го е направил от твоята тема.

Разбира се и ти казваш чат-пат умни неща, които са си чисто православни, но просто ти ги изказваш с друга терминология (дори без да знаеш, че са православни).
    А това, което казваш, аз го осъзнавам, но чрез православния му смисъл
    Няма нищо ново под слънцето.
    Това, че имало някакво правило или цитат или "умни неща", които важат за православието, не значи че подобни неща ги няма никъде другаде.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    Това, че човека си е минал през някаква си негова фаза на развитие, включваща сатанизъм, не значи че го е направил от твоята тема.
    Не съм казвал, че е от моята тема, това ти си го измисли.

Просто доктора още, като дойда във форума по същия начин твърдеше как той знаел истината и как ще просветли заблудените християни, а после той самия си измени възгледите (не само видимо за нас, но и по негово признание, че това е така) и сега пак твърди, че той знаел истината и как ще просветли простите християни.

Демек, възгледите му се променят, но егото му остава

Явно доктора още е в процес на търсене на истината, а по принцип, когато човек намери истината той спира да търси друга истина, няма нужда от друга истина или учение, религия (то става от само себе си това спиране), само му в него има едно неудържимо желание, още и още да напредва и потапя в нея.

Супер фен Аватара на TrollFactory
    по принцип, когато човек намери истината той спира да търси друга истина, няма нужда от друга истина или учение, религия (то става от само себе си това спиране), само му в него има едно неудържимо желание, още и още да напредва и потапя в нея.
    Аз не виждам нищо лошо в това възгледите на човек по някои въпроси да не са статични. Виждам проблем обаче, ако те останат статични (като при теб) дори след като прочете за еднорозите и вече е по-голям от 6 годишно момиченце.

Йов 39:
    9. Ще поиска ли еднорогът да ти служи и ще пренощува ли на твоите ясли?
    10. Можеш ли привърза с въже еднорог о браздата, и ще брани ли след тебе
    нивата?
    Псалми 21:
    22. спаси ме от устата на лъва, и от рогата на еднорогите, като чуеш, избави ме.
    Псалми 28
    6. и ги прави да скачат като телец, Ливан и Сирион - като млад еднорог.
    Псалми 91:
    11. а моя рог Ти възнасяш като рог на еднорога, и аз съм намазан с пресен елей;
    Числа 23:
    22. Бог го изведе из Египет; той е бърз като еднорог

Всеки може да направи справката сам и то в най-различни версии:
    http://bible.pc-freak.net/bulgarian_orthodox_bible.pdf
    https://bibliata.zahristos.org/

Но все пак всеки може и да греши, така че те моля за някакъв коментар относно еднорозите! Навярно след като си открил истината и тя не подлежи на преразглеждане, значи би могъл да обясниш какво правят еднорозите в "истината". Сигурен съм, че можеш да помогнеш на нас, падналите в грях...
    Последно редактирано от TrollFactory : 10-09-2019 на 11:14

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Аз не виждам нищо лошо в това възгледите на човек по някои въпроси да не са статични
    Ми да, когато човек е в процес на търсене на истината няма нищо лошо.

Ти когато намериш правилната жена, търсиш ли друга жена или няма нищо лошо да не си статичен?

Аз когато намеря правилната жена, вече не търся друга жена, а само гледам да се усъвършенствам в съвместното ни съжителство. НалЕ.

Ми относно истината е същото.
    Последно редактирано от defender : 10-09-2019 на 11:21

Супер фен Аватара на TrollFactory

Ти когато намериш правилната жена, търсиш ли друга жена или няма нищо лошо да не си статичен?

Аз когато намеря правилната жена, вече не търся друга жена, а само гледам да се усъвършенствам в съвместното ни съжителство. НалЕ.

Чакай малко сега! Това не по въпроса ми! Отново се измъкваш! Искам да ми обясниш за еднорозите в твоята истина. И те са част от нея все пак.
    Къде има еднорози днес и защо в библията ги има? Достатъчно цитати ти дадох по-горе директно от твоя неподлежащ на съмнение първоизточник на вяра. Считам за честно, ако дадеш някакъв коментар по въпроса. Интересувам се лично, сериозно и ти отделям време. Не говори никак добре за теб да ми избягаш така нескопосано. Ако не ми отговориш по същество, не само пред мен, но и пред останалите участници в темата (а те са реално и единствените живи души останали в този форум) ще ти паднат точки от репутацията и скоро абсолютно никой няма да ти обръща внимание освен доктора, който впрочем само те троли и то успешно тъкмо поради маниерите ти на разговор, на които обърнах внимание току-що.

Голям фен Аватара на Knispel666
    Не говори никак добре за теб да ми избягаш така нескопосано.
    Сефте.

Мега фен
    Чакай малко сега! Това не по въпроса ми! Отново се измъкваш! Искам да ми обясниш за еднорозите в твоята истина. И те са част от нея все пак.
    Къде има еднорози днес и защо в библията ги има? Достатъчно цитати ти дадох по-горе директно от твоя неподлежащ на съмнение първоизточник на вяра. Считам за честно, ако дадеш някакъв коментар по въпроса. Интересувам се лично, сериозно и ти отделям време. Не говори никак добре за теб да ми избягаш така нескопосано. Ако не ми отговориш по същество, не само пред мен, но и пред останалите участници в темата (а те са реално и единствените живи души останали в този форум) ще ти паднат точки от репутацията и скоро абсолютно никой няма да ти обръща внимание освен доктора, който впрочем само те троли и то успешно тъкмо поради маниерите ти на разговор, на които обърнах внимание току-що.
    Просто Бог не е еднорог (по характеристики, същност, проявления, Слово, по пряката Му връзка с човешка същност в която човек намира себе си и се кротва в себе си и други).
    Разбира се, сега ще ме питаш: Тогава какво е Бог и каква е разликата с еднорог? - и аз няма да ти отговоря, защото ти си еднорог.
    Последно редактирано от defender : 10-09-2019 на 11:46

Ако при теб търсенето на истината е като търсенето на жена...
    Не се изненадвам защо още не си намерил истината

Явно доктора още е в процес на търсене на истината, а по принцип, когато човек намери истината той спира да търси друга истина, няма нужда от друга истина или учение, религия (то става от само себе си това спиране), само му в него има едно неудържимо желание, още и още да напредва и потапя в нея.
    Това че казах че си пляскал глупости преди време, не означава че и аз не съм го правил. Разликата е че моето беше предимно тролене. И не, не съм намерил истината, спрях и да я търся, откакто открих че няма истина. Намерих само лъжата, а това в повечето случаи е достатъчно.
    Последно редактирано от Knispel666 : 10-09-2019 на 11:28

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    спрях и да я търся, откакто отрих че няма истина.
    Ми то и това е истина ве.

Медитацията и тишината какво е за тебе - неистина ли? А тази тишина, която та прави жив да не би да е божество.

Абе ти все нямаш истина, все нямаш богове пък все не е така, просто не го осъзнаваш, че ги имаш.

Както каза hecu2 сатанизма гледа да те направи сатанист неосъзнато за тебе (или нещо такова каза веднъж).
    Последно редактирано от defender : 10-09-2019 на 11:37

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си