.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Позитивност? Каква позитивност има във вярата ти? Има партийност! Нямаш ли партиен билет (кръщелно) и не палиш ли свещи и не плащаш ли редовно на църквата, нямаш и шансове за рая. Вече си подчовек, напълно заслужаващ пъкала, в който вовеки веков да гние, защото си дръзнал да се осмелиш да задаваш много въпроси и да търсиш логика извън "мъдрите нравствени и божествени наставления към единия единствен прав път", които включват например жертвоприношения и това, че по време на война може да оставиш само тези от жените и момичетата на врага, които още не са си лягали с мъж, а мъжете и момченцата трябва да избиеш най-хладнокръвно (чети числа 31)...
    Много си далече от истината, толкова далече че мисля, че каузата да обяснявам е безсмислена. А и не искам да се обяснявам ве, дреме ми дали ще си християнин или не.
    Да не говорим, че ме караш едва ли не да влизам в някаква защитна, жертване форма на поведение спрямо тебе, несъвместими с християнското ми мега-самочувствие, че съм християнин.

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    p.s. Още чакам да ми обясниш и за еднорозите в Библията...
    В Библията под думата еднорог се има предвид бивол (накяква определена порода), а не това, дето си гледал по телевзията.
    Последно редактирано от defender : 04-13-2020 на 14:55

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си