.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: Връзка

Hybrid View

TrollFactory, или по-точно "старши експертът", вместо да се хабиш да пишеш толкова в тази тема и да се заяждаш с другите, които изказват мнение за проблема на автора, вземи и напиши твоя експертен съвет и помогни...

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от ndkdoshbsk Виж мнението
    TrollFactory, или по-точно "старши експертът", вместо да се хабиш да пишеш толкова в тази тема и да се заяждаш с другите, които изказват мнение за проблема на автора, вземи и напиши твоя експертен съвет и помогни...
    Първо, никъде не пише, че съм длъжен да помагам със съвет на фейк автори какъвто е според моите предположения авторът на настоящата тема. Второ, ти също си фейк, защото си само с 9 мнения и се появяваш се "ей така" (от нищото), незнайно защо не, за да дадеш мнение или съвет (основната ти критика към мен), а за да адвокатстваш на другите. Това е то да се заяждаш, а не моите анализи. Да беше "помогнал" ти! Хайде да те видим ти какво ще посъветваш "автора", ако той/тя не е фейк! Свободен си да използваш "трибуната".

Някой явно се засегна...не се пали толкова. Това, че съм се регистрирал скоро и, че имам толкова малко мнения, не ме прави фейк и не те засяга! Ако нямаш нещо, което да му дадеш като съвет, просто спри с твоите "анализи" за хората. Щом момчето пише, значи му трябва помощ.Относно автора, бих ти казал да поизчакаш малко, защото си още на 16 и е наистина трудно да имаш такива сериозно отношения, за които ти говориш, въпреки че са хубави. Аз също съм доста срамежлив, което не е чак толкова голям проблем, стига да не изглеждаш глупаво. Има момичета, които си падат по по-срамежливите и не толкова отворени момчета. Така че спокойно, всяко нещо с времето си, твоето момиче ще дойде.

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от ndkdoshbsk Виж мнението
    Някой явно се засегна...не се пали толкова. Това, че съм се регистрирал скоро и, че имам толкова малко мнения, не ме прави фейк и не те засяга! Ако нямаш нещо, което да му дадеш като съвет, просто спри с твоите "анализи" за хората. Щом момчето пише, значи му трябва помощ.Относно автора, бих ти казал да поизчакаш малко, защото си още на 16 и е наистина трудно да имаш такива сериозно отношения, за които ти говориш, въпреки че са хубави. Аз също съм доста срамежлив, което не е чак толкова голям проблем, стига да не изглеждаш глупаво. Има момичета, които си падат по по-срамежливите и не толкова отворени момчета. Така че спокойно, всяко нещо с времето си, твоето момиче ще дойде.
    Не съм толкова лесно обидчив, че чак “да се паля”. Също така анализите ми са винаги на място и винаги в отговор на нещо, което се свежда до темата, конкретно мнение или персоната на неговия автор. Не си съчинявам без причина. В това число имам право да предположа нещо, било то и да “докажа”, че авторът на темата, самата тя или и двете са фейк. За мен са, защото “авторът” не се върна, с сега странно защо се появяваш ти, за да му окажеш горещата си подкрепа, да спориш с мен, а и не на последно място да кажеш, че дори имаш същия проблем...
    Но все пак щом искате и моето мнение от гледна точка на “старши експерт” по този хипотетичен казус, ето го: Жените избират едва 20% от мъжете, а мъжете са склонни да преспят с 80% от всички жени. Т.е. много повече мъже се конкурират за избора на жените (да са в тези 20%). Както виждаш, в природата има много повече семенна течност за хабене от колкото жени, в които да я сложиш. Ако не си атрактивен с външност или не я компенсираш поне с пари, то шансовете и драстично намаляват. Социалните структури си имат йерархия и често, за да стоят “най-горе”, онези които се задържат там трябва да бъдат гадняри. От там идва и схващането, че жените си падат по типа на “лошото момче”. Но за един ден няма как да “натрупаш точките” необходими, за да се качиш по-горе. Природата ги разпределя до голяма степен още в началото на живота на човек. В този смисъл, колкото и литература да изчетеш по въпроса, винаги ще продължаваш да си си сам, недраг, немил и неразбран, защото си мислиш, че има какво да направиш стига да следваш някакви “правила”. Не, по-скоро, ако не си харесван, има обективни причини да си извън 20-те %, за които говорих по-горе. Трябва да работиш упорито, за да се изкачиш по йерархичната стълбичка до тях като се научиш да правиш повече пари и може би като си стегнеш тялото с фитнес. Ако осъзнаваш, че имаш и друг дефект, него също трябва да се опиташ да го поправиш (с операция или по друг начин). Това е, което мога да те посъветвам. Доволен ли си от разкритията и анализите, които ти направих току-що?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си