.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: Връзка

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Къде видя да му казвам СЕГА да излиза където и да било?
    А не си ли помисли защо тая тема се пуска ТОЧНО СЕГА, при положение че авторът сигурно не е виждал момиче на живо от 2 месеца!
    Цитирай Първоначално написано от changemymind_1 Виж мнението
    В техен интерес е да има по-малко дискусии, тъй като ще имат по-малко работа.
    Ако наистина мислят така, значи са много глупави! Явно не се сещат, че работник който няма работа, в един момент работодателят му ще спре да има нужда от него!
    Цензурират масово, трият всички наченки на интересни теми, заключват прекалено активните теми без да дават причина, толерират лични нападки между потребителите. По този начин гонят и малкото останали активни потребители.
    Може би идеята им е форумът да остане като някакъв архив на старите теми. Преценили са, че тийнейджърите винаги ще търсят едни и същи простотии в гугъл и ще попадат на този форум и това им стига, за да си издържат сайта.
    Не мисля че днешните тийнове горят от желание да се ровят теми по-стари от самите тях и форум отдавна потънал в забрава...ако изобщо го намерят !
    Цитирай Първоначално написано от ndkdoshbsk Виж мнението
    TrollFactory, или по-точно "старши експертът", вместо да се хабиш да пишеш толкова в тази тема и да се заяждаш с другите, които изказват мнение за проблема на автора, вземи и напиши твоя експертен съвет и помогни...
    Добре бе мацки-модераторКИ - защо не написахте това с истинските си профили?!
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Второ, ти също си фейк, защото си само с 9 мнения и се появяваш се "ей така" (от нищото), незнайно защо не, за да дадеш мнение или съвет (основната ти критика към мен), а за да адвокатстваш на другите. Това е то да се заяждаш, а не моите анализи. Да беше "помогнал" ти! Хайде да те видим ти какво ще посъветваш "автора", ако той/тя не е фейк! Свободен си да използваш "трибуната".
    Не виждаш ли че това са модераторКИте и ги е срам да попитат същото с истинските си профили ?!
    Типично по тийнейджърски - "за един приятел питам"!
    Това, че съм се регистрирал скоро и, че имам толкова малко мнения, не ме прави фейк и не те засяга!
    Добре, дошъл тогава!
    Я ни кажи сега какво те доведе във форума и как реши да се регистрираш в него?
    Ако нямаш нещо, което да му дадеш като съвет, просто спри с твоите "анализи" за хората. Щом момчето пише, значи му трябва помощ.
    Аз например съм напълно съгласен с казаното дотук от TrollFactory! Коментарите му са напълно адекватни и на място!
    Относно автора, бих ти казал да поизчакаш малко, защото си още на 16 и е наистина трудно да имаш такива сериозно отношения, за които ти говориш, въпреки че са хубави. Аз също съм доста срамежлив, което не е чак толкова голям проблем, стига да не изглеждаш глупаво. Има момичета, които си падат по по-срамежливите и не толкова отворени момчета. Така че спокойно, всяко нещо с времето си, твоето момиче ще дойде.
    В момента не пишеш нито като тийн, нито като мъж, само да ти кажа!
    Това което си написалА, просто няма как да бъде казано от мъж!
    За мен са, защото “авторът” не се върна, с сега странно защо се появяваш ти, за да му окажеш горещата си подкрепа, да спориш с мен, а и не на последно място да кажеш, че дори имаш същия проблем...
    Още повече - този "новият" сам си дава отговор на поставения от него проблем!
    Жените избират едва 20% от мъжете, а мъжете са склонни да преспят с 80% от всички жени. Т.е. много повече мъже се конкурират за избора на жените (да са в тези 20%). Както виждаш, в природата има много повече семенна течност за хабене от колкото жени, в които да я сложиш. Ако не си атрактивен с външност или не я компенсираш поне с пари, то шансовете и драстично намаляват. Социалните структури си имат йерархия и често, за да стоят “най-горе”, онези които се задържат там трябва да бъдат гадняри. От там идва и схващането, че жените си падат по типа на “лошото момче”. Но за един ден няма как да “натрупаш точките” необходими, за да се качиш по-горе. Природата ги разпределя до голяма степен още в началото на живота на човек. В този смисъл, колкото и литература да изчетеш по въпроса, винаги ще продължаваш да си си сам, недраг, немил и неразбран, защото си мислиш, че има какво да направиш стига да следваш някакви “правила”. Не, по-скоро, ако не си харесван, има обективни причини да си извън 20-те %, за които говорих по-горе. Трябва да работиш упорито, за да се изкачиш по йерархичната стълбичка до тях като се научиш да правиш повече пари и може би като си стегнеш тялото с фитнес. Ако осъзнаваш, че имаш и друг дефект, него също трябва да се опиташ да го поправиш (с операция или по друг начин). Това е, което мога да те посъветвам.
    ВЕЛИКО!
    Много добре казано, поздравления!
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Това би означавало, че стари моми не би трябвало да съществуват. Но имам други наблюдения, особено върху туристическия бранш, където по-голямата част от туристите са жени и мога да кажа, че доста от тях са със статут необвързани.
    Това са богати баби пенсионерки дошли по дивата и бедна България за здрав платен секс!
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Само да вметна, че Грозния не знам колко е грозен (той така се самоопределя), но определено е доста тъп, опитва се да си придава важност и тежест, но някакси... не му се получава.
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    А не си ли помисли защо тая тема се пуска ТОЧНО СЕГА, при положение че авторът сигурно не е виждал момиче на живо от 2 месеца!
    Пак е по-добре, отколкото да не си виждал момиче и на снимка
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си