.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1463

Hybrid View

Голям фен Аватара на Knispel666
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Само като прочета някои твои селски изрази и ми става ясно, че си селяндур и не ми се занимава просто...
    Чудесно. Може би ако самия ти не беше селяндур, с манталитета на ония бабички, които се събираха на Бузлуджа, щеше да ти стане ясно, че използвах въпросните селяндурски изрази за да иронизирам малоумници като теб.
    Последно редактирано от Knispel666 : 05-01-2020 на 21:23

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    ...
    Ти си втория циркаджия, след оня грозния, който ме сравнява с този Харитов, което показва колко сте зле и двамата. Милион пъти казах, че аз съм комунист, не просто русофил, макар че съм и това. С какво се друсате?
    А на събор на Бузлуджа не съм ходил никога, не съм от БСП, аз за никаква от редовите партии не съм. Винаги съм гласувал за БКП на Владимир Спасов, но почина човека, за съжаление..
    Последно редактирано от Rengur : 05-02-2020 на 12:04 Причина: Спазвайте добрия тон!
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Ти си втория циркаджия, след оня грозния, който ме сравнява с този Харитов, което показва колко сте зле и двамата.
    Мда, грозния е циркаджия, а аз по него се подлъгах че си Харитов. А харитов не ми изглеждаше като човек, които ще пише в два през нощта.
    Милион пъти казах, че аз съм комунист, не просто русофил, макар че съм и това.
    Значи си политически инвалид, не просто носталгична бабичка, макар че и това си. Честито. Какво сега, медал ли искаш?
    С какво се друсате, деба?
    Каквото падне
    Винаги съм гласувал за БКП на Владимир Спасов, но почина човека, за съжаление..
    Че кои набор си ве дядка?
    Аз съм си казал моето, не съм говорил против Милен Цветков, обаждал съм се, за да го опровергая, когато не е прав... Как не загря? Има разлика между това да мразиш някого и това да не си съгласен с него.
    Имаш някакви проблеми с четенето или какво? Къде видя да съм твърдял че мразиш или говориш нещо против Цветков. Говорех само за даването на мнения.

Кажи сега, при положение че не си живял през комунизма, и че всеки опит в историята на човечеството за постигането му, е довел единствено до глад и избиване на наи-ценните кадри на обществото - интелектуалци, земевладелци, индустриалци, аристокрация и пр., каква е точно причината да си комунист?
    Последно редактирано от Knispel666 : 05-02-2020 на 02:05

Прекалено много глупости и неразбиране на материята... На кое да отговоря най-напред?
    И все пак - само защото не мога да спя, никакъв медал не искам и не искам някой да ме оценява. Това си е моето мнение, комунист и русофил съм откакто съм се родил, спорил съм с майка ми цял живот, защото тя е на другия полюс, но на мен не ми пука. В крайна сметка, тя видя, че аз съм прав, а и доста други хора го осъзнаха. 90-ти набор съм и съм дядка, да. Айде, енджой. ...... "земевладелците" са тези, които са имали 50 пъти повече земя от обикновените хора и то защото са се подмазвали на царските чиновници (баба ми и дядо ми са от село и знаят), аристокрацията... се предава по наследственост. Всички са престъпници, до един. Аз не съм против някой занаятчия, да речем, но да имаш 100 магазина Кауфланд или Фантастико или Билла... Е, не.
    Не е нормално деца на 8-9 години да работят по 12 часа като роби заради някой "земевладелец"... А баба ми е работила точно така. Дядо ми е бил дърводелец и е спал заедно с кравите... Знаеш ли какво е да изведеш кравите на паша в 6 сутринта и да ги прибереш в 7 вечерта? Нищо не знаеш. Само дрънкате...
    Последно редактирано от Rengur : 05-02-2020 на 12:06 Причина: Спазвайте добрия тон!

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    ...."земевладелците" са тези, които са имали 50 пъти повече земя от обикновените хора и то защото са се подмазвали на царските чиновници (баба ми и дядо ми са от село и знаят), аристокрацията... се предава по наследственост. Всички са престъпници, до един.
    Истинското лице на комунизма, приятели.

Хуманно и прекрасно.

Хора, които подриват собствената си държава по заповед на друга държава, са истинските престъпници и не заслужават капка уважение. Темата за броя на избитите изобщо няма да я отварям, понеже признаваш, че си антихуманен.
    Последно редактирано от Rengur : 05-02-2020 на 12:07 Причина: Редактирано мнение.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Истинското лице на комунизма, приятели.

Хуманно и прекрасно.

Хора, които подриват собствената си държава по заповед на друга държава, са истинските престъпници и не заслужават капка уважение. Темата за броя на избитите изобщо няма да я отварям, понеже признаваш, че си антихуманен.
    Уважаема госпожице, ще Ви помоля да не се обаждате като не сте компетентна. Съвсем културно Ви моля. Просто повтаряте заучени фрази и клишета.

Към другия - никога не са ми говорили нищо, от 4-5 годишен съм комунист и не защото някой така ме е настроил, никой в семейството ми не е комунист и не е членувал в БКП, аз така съм решил, имам си причини, не е тук мястото да ги обсъждам. Трагични са и са свързани със смърт, и не са за обществено обсъждане. Със здраве.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Уважаема госпожице, ще Ви помоля да не се обаждате като не сте компетентна. Съвсем културно Ви моля. Просто повтаряте заучени фрази и клишета.
    Какви клишета, какви фрази. Знам за и виждам достатъчно от престъпленията на комунистите, за да си позволя да коментирам по въпроса.

Към другия - никога не са ми говорили нищо, от 4-5 годишен съм комунист и не защото някой така ме е настроил, никой в семейството ми не е комунист и не е членувал в БКП, аз така съм решил, имам си причини
    Добре, т.е. няма нищо логично в тях, а са чисто на база на емоция.

Мерси, че изясни.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Към другия - никога не са ми говорили нищо, от 4-5 годишен съм комунист

Моля те, кажи ми че тролиш... Няма начин... това трябва да е трол. Никои не може да е толкова зле....
    Последно редактирано от Knispel666 : 05-02-2020 на 04:16

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си