.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 228

Hybrid View

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    dreamwalker, предполагам си предприемач и си имаш собствена фирма, защото ако си просто наемник, то това да си наемник, не е точно да си истински капиталист.

Днес, докато бях в автобуса, едно момиче почти се разплака, когато говореше по телефона за гадната си шефка.

Не мислиш ли, че в капитализма има нещо сбъркано и експлоататорско.

Например ти ако носиш някакъв тежък емоционален багаж още от дете, то как сега би го превърнала в пари, като една истинска капиталистка?
    С ad hominem в долния раздел, чао-чао.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    С ad hominem в долния раздел, чао-чао.
    Ами не е ad hominem, защото аз се обръщам към тебе и твоята индивидуалност, не за да те обидя, да избягам, и отместя темата, а напротив за да мога чрез този пример да те вкарам да навлезеш в темата и в това, което имам да кажа, за да може така да си го представиш и преживееш мислено на лично ниво и от тази гледна точка да разсъждаваш за темата.

Точно ти в момента използваш самото обвинение към мен, че ползвам ad hominem, като ad hominem, за да може обвинявайки ме да избягаш от темата. Типична женска хитрост от висше равнище.
    Последно редактирано от defender : 05-28-2020 на 20:55

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си