Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
никой, който търси сериозна връзка, не обича да бъде съден само на база на външния си вид. Никой. Повтарям: никой. Дори и тези wannabe инфлуенсъри в социалните мрежи.. ...
... Не твърдя, че ги съдиш само и единствено на базата на външния им вид. Твърдя, че изпращаш такова послание.
Съмнявам се, че авторът й е говорил с часове до малките часове на деня (както той самият разказа) само за външния й вид.

Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
Тва са пълни глупости. Аз си търсех сериозна връзка и не съм ти писал неща от рода на "здр ко пр". Даже имахме доста интересни разговори, поне за мен. И след като ти казах че те харесвам и искам да се видим, ти почна да увърташ и да се дърпаш. Пък сега други песни пееш. Practice what you preach, малко от малко.
Ама ти сериозно ли?...

Цитирай Първоначално написано от Gre33en Виж мнението
без първо да се опиташ да се научиш да плуваш там където краката ти достогат дъното.

Какво искаш да кажеш с това? Как да сваля критерия, не си падам по миски и кифли. Търсех нещо по земно истинско момиче. Видях я и ме вплени погледа и. Не беше нито топ модел нито някоя наперена кифла..опитах малко по малко да и привлека вниманието.. успях ..уви.за малко.
Искам да кажа, че трябва да се насочиш опитите си към някоя по-ниска летва? Толкова ли сложно се изразих?

Цитирай Първоначално написано от Gre33en Виж мнението
Може да изглеждам жалък но това бях аз.. истинския неподпраавен .. донякъде срамежлив.. но дори мъничко да ми беше дала шанс щях да я залея с цялата си любов... Исках да и покажа какво чувствам на какво бих бил способен....звучи глупаво но понякога не пита...
Явно момичето е усетило, че се каниш да я "залееш с цялата си любов", а тя не е искала да се изцапа.