- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- С жените е "лесно"...?
"Повечето жени търсят мъж, който хем да може да ги разсмива, хем да може да ги защитава. Излиза, че идеалният мъж е клоун-нинджа."
![]()
Вие не знаете, но аз знам!
Това което описахте е типичен доносник и агент на ДС, като "евангелизма" му е бил само за прикритие! Защо не кажете какво му е било образованието и какво точно е работил във "вражески" страни, а другарю Исаев?!
Интересно сравнение, но в твоя пример идеалният мъж е сравнен със съществителни, които все пак са хора (клоунът и нинджата).
Истината е че за повечето жени, мъжът се сравнява само с два предмета, при това неодушевени - вибратора и банкомата!
Ако един мъж толкова идеализира парите за да си намери жена, това не е ли всъщност някаква патерица, че е смотан и затова не му върви с жените и тогава естествено само и единствено парите са виновни и това, че жените били 100% меркантилни.
Че ти двойките, които познаваш, мъжете все богаташи ли са ве?![]()
Последно редактирано от defender : 07-21-2020 на 11:48
Ако не искате да се обръщам към вас по името на аватара - сменете го! Все пак сам сте си го избрали и сложили!
Не, не е!
Парите са най-важното качество на мъжа, което привлича жените!
Доказателство - много малко жени са с даден мъж само заради външния му вид, но има милиони жени по света, които са с мъж само заради парите му!
Всички които познавам са с мъже по-богати от мен!
Ами аз почти всички семейства, които познавам мъжете са с някакви нормални заплати ве.
Познавам едно момче с епилепсия (но по-лека форма), има си магазин за 1 лв. в един малък град, ама си има и жена. Как така ве?
Само, че си нямат деца (не се получава нещо) и въпреки това все още са заедно, имам чувство, че нищо не може да ги раздели.
Последно редактирано от defender : 07-21-2020 на 20:06
Ей на това му викам проява на смелост.
Но все пак, не знам какво се е случило с младоженеца на първата брачна нощ, дано е жив.
![]()