Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
Кой ти каза? Аз как познавам хазяина на баба ми и дядо ми (лека му пръст), който беше евангелист, страшно вярващ, гонеше ме всеки път, когато спорех с него. Ходеше всяка седмица на евангелска църква и никой не му е забранявал? Учил е Есперанто (търси сега в Уикипедия какво е това). За калпак два пъти е бил в Швейцария на работа ПРЕЗ СОЦИАЛИЗМА, два пъти в Швеция и веднъж в Югославия. Нещо не виждам разстрели... Дъщеря му си имаше висше образование, сина му - също, женени са и двамата, че даже и работеха, видиш ли. Не знам...
Вие не знаете, но аз знам!
Това което описахте е типичен доносник и агент на ДС, като "евангелизма" му е бил само за прикритие! Защо не кажете какво му е било образованието и какво точно е работил във "вражески" страни, а другарю Исаев?!
Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
"Повечето жени търсят мъж, който хем да може да ги разсмива, хем да може да ги защитава. Излиза, че идеалният мъж е клоун-нинджа."

Интересно сравнение, но в твоя пример идеалният мъж е сравнен със съществителни, които все пак са хора (клоунът и нинджата).
Истината е че за повечето жени, мъжът се сравнява само с два предмета, при това неодушевени - вибратора и банкомата!