.
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Threaded View

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    ... разпъвали свещенници и преследвали вярващите. Все пак са оставили някои църкви като музеи и колкото да лъжат световната общност, че има някаква свобода на вероизповеданията. Но ако си ходил на църква на Великден например, са ти записвали данните на входа на църквата и са съобщавали на образователната ти институция или на работното ти място къде си бил. Пишели са ти досие, че си неблагонадежден и от там насетне забрави за кариера, хубаво жилище и прочее.
    Кой ти каза? Аз как познавам хазяина на баба ми и дядо ми (лека му пръст), който беше евангелист, страшно вярващ, гонеше ме всеки път, когато спорех с него. Ходеше всяка седмица на евангелска църква и никой не му е забранявал? Учил е Есперанто (търси сега в Уикипедия какво е това). За калпак два пъти е бил в Швейцария на работа ПРЕЗ СОЦИАЛИЗМА, два пъти в Швеция и веднъж в Югославия. Нещо не виждам разстрели... Дъщеря му си имаше висше образование, сина му - също, женени са и двамата, че даже и работеха, видиш ли. Не знам...

Баба ми и дядо ми понякога са влизали в Църквата на Великден, когато се минава под масата или не знам, не влизам в Църква аз, но не съм чул някой да им е записвал данните. Ти ако си чул... Издишаш, издишаш отвсекъде.
    Последно редактирано от RedArmy : 07-17-2020 на 23:42
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си