Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
За теб всички са комунисти и другари, бе. Да нямаш някакво маниакално психическо разстройство или биполярно такова... Не знам. Сложна личност си за разгадаване за психолозите. Как аз го разбрах какво иска да каже, а ти не го? Троле, тролее, латернооо...
Ако разбираше поне малко от чувство за хумор, нямаше да ме репликираш като глупак. С Дифендър си имам приказка и той много добре схваща защо се обръщам към него с “другарю”. По този начин иронизирам вашата “българо-съветска дружба” (която вече приключи, защото дори и той се осъзна малко от малко как лъжеш като дърт ром за Елисавета), както и временните му залитания по темата, когато идентифицира определени “християнски неща” в комунизма и вече му е обяснено, че между двете системи има съществени разлики в двигателните им мотиви. Най-малкото, като фундамент на комунизма е поставен атеизмът. Комунистите са разрушвали църквите, разпъвали свещенници и преследвали вярващите. Все пак са оставили някои църкви като музеи и колкото да лъжат световната общност, че има някаква свобода на вероизповеданията. Но ако си ходил на църква на Великден например, са ти записвали данните на входа на църквата и са съобщавали на образователната ти институция или на работното ти място къде си бил. Пишели са ти досие, че си неблагонадежден и от там насетне забрави за кариера, хубаво жилище и прочее. А дифендър по едно врече се увличаше по идеята за “свобода, братство, равенство”, а уж е християнски фундаменталист. Е как става тази работа? Или в такъв случай е “двоен агент”, с което напълно заслужено мога да го наричам “другар”, или е най-обикновен лешпер като теб със соц разбирания по неговия си начин, заради което пак мога да го наричам така.