- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- С жените е "лесно"...?
Заради възгледите!
И заради съпоставимото ниво на интелигентност и способността да следим мисълта на другия и да я разбираме!
Тези правила важат за всички или казано с други думи:
"Аз съм прост и вие сте прости - затова се разбираме!" - Премиерът на Републиката
Пак грешиш, както обикновено!
Връзката между мъж и жена основана на парите е сделка (както и почти всичко в което са замесени пари)!
Грозният, застарял, но богат мъж търпи простотията на младата си, красива, но тъпа жена заради секса с нея!
Младата, красива, но тъпа жена, търпи грозния, застарял, но богат мъж заради парите му, лукса и стандарта на живот, които той осигурява!
За разлика от тези взаимоотношения, тези между мен, TrollFactory и Фузи не са основани на пари! Нещо повече - в нашите отношения пари изобщо не участват!
За жените добротата на мъжа не е качество, а сигнал че могат да го използват и захвърлят!
Той и на моите не отговори!
Като човек който пътува много, Грозни, мога да кажа че това нещо е вярно и е навсякъде! Дали било в Япония, в Америка или по западна Европа, аз съм свидетел как винаги по заведения, плажове, хотели има един чичак и до него залепено младо момиче. Дълбоко се съмнявам, че това е дядо и...
Дефендъра си мисли, че на ден изкарваме по хиляди.Дори и аз като вземем пари за билети, хотели, заведения, таблети за рисуване, компютри и т.н и аз трябва да си броя парите.
Интереса клати феса!
Винаги така прави, увърта нещата и се прави на ударен, подобно на лицемерната му религия..
Мисля, че Дефендъра трябва да е по-благодарен, за това че може да приказва с нас и най-вече за това, че му обърнах внимание. Няма никакъв опит с жените и се занимава с мен като удавник за сламка. Опитваме се да му обясним, че с това негово поведение ще стане само с пари, но нищо не му влиза в главата. Тъжна картинка.
Последно редактирано от anonymous1043668 : 08-01-2020 на 17:08
Не знам що си останала с впечатление, че това да си имам жена ми е някаква фиксидея.
Не знам дали ще стане само с пари, само мога да кажа, че никога досега не ми е минавало през ума, ако излизам с момиче, първото нещо, което да направя да е да демонстрирам пред нея колко съм оборотен с парите, (освен да платя сметката в кафето, но нищо повече). Късно ми е да си променям манталитета.![]()
Последно редактирано от defender : 08-01-2020 на 21:06
Ми момичетата, които са около мене си имат работа, изкарват добри пари, че да ходят по екскурзиии. Умрели са ми за парите. Пък и аз с парите не съм нещо повече от тях.
Май трябва да отида си хвана някоя безпарична ученичка на 16 години.
![]()
Последно редактирано от defender : 08-01-2020 на 21:58