.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Вие в момента с Трола и Грозния, защо си допадате и сте в една групичка - заради парите или заради характерите.
    Заради възгледите!
    И заради съпоставимото ниво на интелигентност и способността да следим мисълта на другия и да я разбираме!

Тези правила важат за всички или казано с други думи:
    "Аз съм прост и вие сте прости - затова се разбираме!" - Премиерът на Републиката
    Ето това предтавлява връзката между мъж и жена, заради парите.
    Пак грешиш, както обикновено!
    Връзката между мъж и жена основана на парите е сделка (както и почти всичко в което са замесени пари)!
    Грозният, застарял, но богат мъж търпи простотията на младата си, красива, но тъпа жена заради секса с нея!
    Младата, красива, но тъпа жена, търпи грозния, застарял, но богат мъж заради парите му, лукса и стандарта на живот, които той осигурява!

За разлика от тези взаимоотношения, тези между мен, TrollFactory и Фузи не са основани на пари! Нещо повече - в нашите отношения пари изобщо не участват!
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Вероятността да си предпочитан за партньор само поради едната ти доброта е минимална. Тя е бонус, но в никакъв случай не и основното притегателно качество на човек, което са или парите или външността.
    За жените добротата на мъжа не е качество, а сигнал че могат да го използват и захвърлят!
    Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    Така и не ми отговори на въпросите, мишок!
    Той и на моите не отговори!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Връзката между мъж и жена основана на парите е сделка (както и почти всичко в което са замесени пари)!
    Грозният, застарял, но богат мъж търпи простотията на младата си, красива, но тъпа жена заради секса с нея!
    Младата, красива, но тъпа жена, търпи грозния, застарял, но богат мъж заради парите му, лукса и стандарта на живот, които той осигурява!
    Като човек който пътува много, Грозни, мога да кажа че това нещо е вярно и е навсякъде! Дали било в Япония, в Америка или по западна Европа, аз съм свидетел как винаги по заведения, плажове, хотели има един чичак и до него залепено младо момиче. Дълбоко се съмнявам, че това е дядо и...

За разлика от тези взаимоотношения, тези между мен, TrollFactory и Фузи не са основани на пари! Нещо повече - в нашите отношения пари изобщо не участват!
    Дефендъра си мисли, че на ден изкарваме по хиляди. Дори и аз като вземем пари за билети, хотели, заведения, таблети за рисуване, компютри и т.н и аз трябва да си броя парите.

Интереса клати феса!

Той и на моите не отговори!
    Винаги така прави, увърта нещата и се прави на ударен, подобно на лицемерната му религия..

Мисля, че Дефендъра трябва да е по-благодарен, за това че може да приказва с нас и най-вече за това, че му обърнах внимание. Няма никакъв опит с жените и се занимава с мен като удавник за сламка. Опитваме се да му обясним, че с това негово поведение ще стане само с пари, но нищо не му влиза в главата. Тъжна картинка.
    Последно редактирано от anonymous1043668 : 08-01-2020 на 17:08

Мега фен
    К
    Мисля, че Дефендъра трябва да е по-благодарен, за това че може да приказва с нас и най-вече за това, че му обърнах внимание. Няма никакъв опит с жените и се занимава с мен като удавник за сламка. Опитваме се да му обясним, че с това негово поведение ще стане само с пари, но нищо не му влиза в главата. Тъжна картинка.
    Не знам що си останала с впечатление, че това да си имам жена ми е някаква фиксидея.

Не знам дали ще стане само с пари, само мога да кажа, че никога досега не ми е минавало през ума, ако излизам с момиче, първото нещо, което да направя да е да демонстрирам пред нея колко съм оборотен с парите, (освен да платя сметката в кафето, но нищо повече). Късно ми е да си променям манталитета.
    Последно редактирано от defender : 08-01-2020 на 21:06

anonymous1043668
    Guest
    Не знам дали ще стане само с пари, само мога да кажа, че никога досега не ми е минавало през ума, ако излизам с момиче, първото нещо, което да направя да е да демонстрирам пред нея колко съм оборотен с парите, (освен да платя сметката в кафето, но нищо повече). Късно ми е да си променям манталитета.
    Добре, а защо просто не опиташ поне веднъж? Кой знае?

Напускам темата

Мега фен
    Добре, а защо просто не опиташ поне веднъж? Кой знае?
    Ми момичетата, които са около мене си имат работа, изкарват добри пари, че да ходят по екскурзиии. Умрели са ми за парите. Пък и аз с парите не съм нещо повече от тях.

Май трябва да отида си хвана някоя безпарична ученичка на 16 години.

Напускам темата
    Последно редактирано от defender : 08-01-2020 на 21:58

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си