.
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Threaded View

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Връзката между мъж и жена основана на парите е сделка (както и почти всичко в което са замесени пари)!
    Грозният, застарял, но богат мъж търпи простотията на младата си, красива, но тъпа жена заради секса с нея!
    Младата, красива, но тъпа жена, търпи грозния, застарял, но богат мъж заради парите му, лукса и стандарта на живот, които той осигурява!
    Като човек който пътува много, Грозни, мога да кажа че това нещо е вярно и е навсякъде! Дали било в Япония, в Америка или по западна Европа, аз съм свидетел как винаги по заведения, плажове, хотели има един чичак и до него залепено младо момиче. Дълбоко се съмнявам, че това е дядо и...

За разлика от тези взаимоотношения, тези между мен, TrollFactory и Фузи не са основани на пари! Нещо повече - в нашите отношения пари изобщо не участват!
    Дефендъра си мисли, че на ден изкарваме по хиляди. Дори и аз като вземем пари за билети, хотели, заведения, таблети за рисуване, компютри и т.н и аз трябва да си броя парите.

Интереса клати феса!

Той и на моите не отговори!
    Винаги така прави, увърта нещата и се прави на ударен, подобно на лицемерната му религия..

Мисля, че Дефендъра трябва да е по-благодарен, за това че може да приказва с нас и най-вече за това, че му обърнах внимание. Няма никакъв опит с жените и се занимава с мен като удавник за сламка. Опитваме се да му обясним, че с това негово поведение ще стане само с пари, но нищо не му влиза в главата. Тъжна картинка.
    Последно редактирано от anonymous1043668 : 08-01-2020 на 17:08

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си