.
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Threaded View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Мисля, че щастието на жената не се влияе толкова от външно състояние на мъжа (това изглeжда, че е така само на повърхността). Мисля, че жената е като гъба, която попива вътрешното състояние на мъжа и започва буквално да го чувства в себе си. Ако вътрешното състояние на мъжа е отвратително и жената ще се чувства в себе си отвратително с този мъж (дори материално-логически да не може да си обясни защо), ако ще и този мъж външно да има 5 замъка и 8 самолета.
    Перфекатната жена според Дифендър."Гъбана квадратните бикини" А за "чувстването вътре в себе си" ще се въздържа от коментар.

А относно "вътрешното състояние на мъжа", според мен на една жена, която е заета с това да прахосва парите на такъв, който не й е дал само една мизерна заплата, а замъци, яхти и самолет, последното нещо, което ще й мине през акъла е как да го напусне. Може и да го обмисля, но едва ли излизайки от една такава връзка/брак ще си тръгне с празни ръце. Т.е. тя пак ще стои с него докато спечели/си осигури достатъчно чрез заделеното в страни, което си взела под формата на скъпи подаръци, които може да продаде или с предбрачна сделка, с която да си гарантира доживотна издръжка и да кеш аутне богата. И повярвай ми, на такава "бизнес дама" изобщо не й пука колко отвратителен е този мъж. Дори това си е своеобразен е risk management при златотърсачките. И никой не е казал, че колкото по-богат и влиятелен е един мъж, толкова по-кофти характер ще има. Дори на една такава й е перфектно да е с някой, с когото да има повод да се раздели (а "несъответствие в характерите" е приемлив мотив в съда, за да се уважат предбрачните споразумения).

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Не доброта, а характер! Характера е група от предпочитани от жените качества в мъжа. Прави разлика.

Например на жената няма да й е добре с богат мухльо или богат джендъроподобен "путьо", който има повече козметика и от нея.
    Защо говориш за цялото женско съсловие с общ знаменател "жената"?
    Както има всякакви мъже, така има и всякакви жени. Обсъждаме тези, които биха си легнали с някого заради парите му и на такива разбирам твоята нужда да им вдигаш статута като допълваш с "тя може и да го прави за пари, но пък си избира и по още други качества...". Не! Аз казвам, че въпросните го правят основно заради парите и биха се прежалили пред всичко, дори и да са с "джендър мухльо", ако родителите му ще й плащат добре, за да може да играе като прикритие за детето им "джендър мухльо".

Но както и да е, този разговор смъква нивото си със всеки следващ шитпост, както Фъзи много добре отбеляза каква е есенцията на тази твоя неясно с какви подбуди постната дупликация на оригиналната и по-яка тема за цената на любовта.
    Последно редактирано от TrollFactory : 07-31-2020 на 17:45

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си