.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Тъжно е, че Грозния (и неговите производни) си е намерил убежище от комплексите си като мъж, а и самопотвърждение на измислените си теории, в твърдението, че ако нямаш пари, никоя жена няма да отиде (да се задържи) при теб, напук на себе си се опитва да се самоубеди, че само в това му е проблема. А не в това, че е инфантилен 35 годишен, без подход към жените и без опит. Без чувство за такт. Самият факт, че някой даде съвет на случайно момиче, вече го подтиква към мисли, че той я сваля, вече показва, че е с акъл на 13 годишен... Ако не и по-малко. Сигурно, ако мъж и жена се срещнат на опашка на касите в магазина и той я пита колко е часа, пак е опит за свалка...

Виж какво, евразиец такъв, фактите са налице, но за теб! Ти си 30 годишния комунист с въображемата приятелка рускинята Елисавета, която си регистрира, за да ни баламосваш колко голям мъж си дори тук и как другарките едва ли не се подмокрят веднага само от думите ти и няколко срещи и вече спиш в спалните им. Достатъчно обстойно анализирах фейка ти и те разконспирирах правейки те за смях. Който е адекватен и следи какво пиша във форума много добре знае кой кой е и какъв ти е капацитета точно теб, завистлив гавршочо шумкарчо такъв, с дефицит в личността ти сравним по тежест с целия дефицит на НРБ! Рядко нееволюирал тип си!

П.с.една илюстрация за теб, мисля, че ще се познаеш.

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Виж какво, евразиец такъв

Нещо много се ядосваш, бе? Истината боли, а? Боли те от това, че не излизаш от вас и цял ден висиш тук и си правиш по 10 фейка на ден с цел някой да ти обърне внимание. Сега гледам една нова тема на някаква си "Nadezhda", която съм сигурен, че отново ти си я създал "по свой образ и подобие"
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Нещо много се ядосваш, бе? Истината боли, а? Боли те от това, че не излизаш от вас и цял ден висиш тук и си правиш по 10 фейка на ден с цел някой да ти обърне внимание. Сега гледам една нова тема на някаква си "Nadezhda", която съм сигурен, че отново ти си я създал "по свой образ и подобие"
    Фалшиви профили не си правя, другарю. Достатъчно ми е да си имам един автентичен, с който да те правя за смях и мисля, че много добре се справям. А междувременно какво стана с другарката Елисавета? Има ли бурна соц любов? Подари ли й вече капачки за буркани на другарката като символ на сериозните ти намерения да се задомите и да си създадете собствена малка комунистическа сган вкъщи?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си