- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- С жените е "лесно"...?
Виж какво, евразиец такъв, фактите са налице, но за теб! Ти си 30 годишния комунист с въображемата приятелка рускинята Елисавета, която си регистрира, за да ни баламосваш колко голям мъж си дори тук и как другарките едва ли не се подмокрят веднага само от думите ти и няколко срещи и вече спиш в спалните им. Достатъчно обстойно анализирах фейка ти и те разконспирирах правейки те за смях. Който е адекватен и следи какво пиша във форума много добре знае кой кой е и какъв ти е капацитета точно теб, завистлив гавршочо шумкарчо такъв, с дефицит в личността ти сравним по тежест с целия дефицит на НРБ! Рядко нееволюирал тип си!
П.с.една илюстрация за теб, мисля, че ще се познаеш.![]()
![]()
Нещо много се ядосваш, бе? Истината боли, а? Боли те от това, че не излизаш от вас и цял ден висиш тук и си правиш по 10 фейка на ден с цел някой да ти обърне внимание. Сега гледам една нова тема на някаква си "Nadezhda", която съм сигурен, че отново ти си я създал "по свой образ и подобие"![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Фалшиви профили не си правя, другарю. Достатъчно ми е да си имам един автентичен, с който да те правя за смях и мисля, че много добре се справям.А междувременно какво стана с другарката Елисавета? Има ли бурна соц любов? Подари ли й вече капачки за буркани на другарката като символ на сериозните ти намерения да се задомите и да си създадете собствена малка комунистическа сган вкъщи?
![]()