.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Секс 1 ден преди цикъл!

Видях ,че имаше такава тема ,но когато исках да видя отговорите в ней , нея вече я нямаше. Та ако правите секс с приятелката си един ден преди цикъл и сте се осъмнили ,че сте се "изпуснали" , а на другия ден си и дойде. Има ли възможност да е бременна?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Не

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Тц,тц,тц не няма.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Не,а и има дни през овулацията през които и да свършиш в нея неможе да направиш майка ти баба

Не ... щом и е дошло никъф шанс .. освен случващата се мега рядко цветна бременност ... но по скоро е цикъл, опастност няма ...

Град
    "градът на мечтите"
    Добре де,то като й доде как да е бременна Нали всеки като се изпусне,после само се моли да й дойде.Няма никаква вероятност да е бременна
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Guest
    Освен ако не говорим за цветна бременост.....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от kikenceto
    Е, как цвутна бременност? 1 ден преди менструацията, е далеч от овулацията. Тя е минала и заминала. Нивото на хормони, липсата на яйцеклетка и дори самата маточна стена, правят оплождането невъзможно. Дори и другия яйчник да овулира, пак няма къде и как да се закрепи овоцитът. Малко биология, а?

Не е бременна!

Град
    Благоевград
    Значи от това, което прочетох да разбирам, че когато правиш секс няколко дни преди цикъл, няма никакъв шанс да забременееш или се бъркам?
    И може ли все пак някой да ми даде линк или да ми изясни за тези неща по-подробно, че нещо не ги разбирам много

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от sLadkaTa_LoRi
    Значи от това, което прочетох да разбирам, че когато правиш секс няколко дни преди цикъл, няма никакъв шанс да забременееш или се бъркам?
    И може ли все пак някой да ми даде линк или да ми изясни за тези неща по-подробно, че нещо не ги разбирам много
    Шанс винаги има !! Малък, голям .. НО ГО ИМА !!

По темата: Няма начин да е забременяла, след като й е дошъл цикъла..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Е, как цвутна бременност? 1 ден преди менструацията, е далеч от овулацията. Тя е минала и заминала. Нивото на хормони, липсата на яйцеклетка и дори самата маточна стена, правят оплождането невъзможно. Дори и другия яйчник да овулира, пак няма къде и как да се закрепи овоцитът. Малко биология, а?

Не е бременна!
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby11
    Не

spoko i nie s priqtelqt mi pravihme sex tochno 1 den predi da mi doide i ne sam bremena sichko e normalno

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И преди съм пускала този линк, ама айде. Шанс няма винаги. Прочетете фазите на менструалния цикъл и се уверете сами:
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%...86%D0%B8%D1%8F

Освен ако не говорим за цветна бременост..... :?

Не е бременна!
    +1

Град
    Благоевград
    И преди съм пускала този линк, ама айде. Шанс няма винаги. Прочетете фазите на менструалния цикъл и се уверете сами:
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%...86%D0%B8%D1%8F
    Благодаря много за информацията!
    Интересувам се, защото скоро ми предстои секс, а ще ми е за първи път и се много притеснявам, а тези дни трябва да ми дайде

здравейте моля дами отговорите снощи прави секс с приятелят ми и като се прибрах ми дойде а на следващата сутрин ми нямаше нищо мерси предварително

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Шанс винаги има, независимо дали е малък или не. В случая обаче, при редовен цикъл - няма, ако има - то тя е нищожна. А при нередовен цикъл съм чела, че овулацията е възможно да съвпадне и да е по време на менструалното течение.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^По-нескопосано обяснение отдавна не бях чела.

rbdk, цикълът ти точен ли е?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

да дори и приди сам го правила и посли ми идвало ама сега защо само снощи а днес нищо ми няма

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Не,а и има дни през овулацията през които и да свършиш в нея неможе да направиш майка ти баба
    Сори, че връщам стари коментари ... ама това ми направи впечатление.. нещо аз ли се бъркам о.О

моля спешно дами отговорите

Повече от фен
    Дрийм, не се бъркаш ти, просто цитираният потребител е безкрайно неграмотен...
    rbdk, какво точно очакваш да ти отговорим? Ще ти дойде най-вероятно днес, ако не-отиди на гинеколог. И използвай предпазни средства.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си