.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Как да вдигна килограми.

Здравейте,
    не знам дали това е точният раздел за темата, но я пуснах тук.И така...Въпросът ми е как да "надебелея" бързо.На 14 години съм, тежа 40кг. и съм висок 160см.Някой може ли да ми помогне със надебеляването.Моля без излишни коментари.Извинете ме ако имам правописни грешки, но бързах.
    Поздрави, facewarp96 !

Супер фен Аватара на Djuff
    Ми яж бе човеко!Яденето му е майката.Недей да спротуваш - мързелувай и се тъпчи!

Град
    Where Nobody Knows
    Може да прозвучи смешно, но яж повечко ориз. Аз бях болезнено слаба, но откакто започнах да ям повече разнообразни храни и много ориз качих 10 килограма за 2 месеца

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от HolyRollerNovocaine
    Може да прозвучи смешно, но яж повечко ориз. Аз бях болезнено слаба, но откакто започнах да ям повече разнообразни храни и много ориз качих 10 килограма за 2 месеца
    Китайски ли?! Почвам
    не се изказвай неподготвен,прасе

Голям фен Аватара на dark_wings
    Яж ве! Яж си от сичко и спортувай нещо..

НЕ ЖЕЛАЯ ДА ПЪЛНЯ САЙТА С ТЕМИ , ЗАТОВА ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ НЕЩО ТУК (НАДЯВАМ СЕ АВТОРА НА ТЕМАТА ДА НЯМА НИЩО ПРОТИВ) . АЗ СЪМ МОМИЧЕ НА 16 , ВИСОКА СЪМ 160 И ТЕЖА 42 КГ . ПРОБЛЕМЪТ Е , ЧЕ КРАКАТА МИ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЛАБИ (ЧАК Е СМЕШНО , ВИЖДАТ МИ СЕ КОКАЛИТЕ) . В ДРУГИТЕ ЧАСТИ НА ТЯЛОТО СЪМ ДОБРЕ , НЕ ИСКАМ ДА ПЪЛНЕЯ . ВЪПРОСЪТ МИ Е КАК ДА НАПЪЛНЕЯ САМО В КРАКАТА ????????????????????????????????

МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ
    БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Фитнес и повече протеини, според мен. Другият вариант е желибончета в промишлени количества и минимално движение. ^^

Супер фен Аватара на BrainDamage
    ^^ zaichoo опитай да натрупаш мускулна маса само в областта на краката. За друго не се сещам с което да напълнееш само в крака, без да мръднеш никъде другаде. ;d
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

.

аз го имам същия проблем или по-точно имах бях 161 см. 37 кг. на 14 год. сега съм 163 см. 45 кг на 15 год. съм и пак съм слаба но много си харесвам тялото, ходих при диетолог изписа ми специална диета но нищо не се получи накрая сама се настроих че трябва и ИСКАМ да напълнея започнах да ям сутрин; обед + 2 филийки бял хляб; следобедна закуска 1 сандвич + плод; вечеря + 2 филийки хляб не ми се ядеше но се помъчих ии за един месец трябва да ти кажа че заприличах на ЧОВЕК забравих да кажа СПОРТУВАЙ въпреки всичко защото пълнееш но ще се превърне всичко в сланинки спортувай за да го предотвратиш!

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    много храна и спорт
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

ами ти кажи ядеш ли или такъв ти е гена

просто яж сладко, тестяно картофи ориз и така нататък

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    тренирам, спортувам, ям нормално и съм 50кг 175см висок и аз да се оплача от 8 клас до ся тоест 4 год не съм мръднал на килограми и височина

зайчоо ако искаш да напълнееш само в краката прави клякания и ще натрупаш мусколи

Супер фен Аватара на iPurple
    Гледайте в събота от 11 по тв7 свръхдебели срещу свръхслаби.. там във всеки епизод помагат на някой мноооого слаб да се храни правилно и да качи килограми, а на някой мноого дебел също да се храни правилно и да свали килограми.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

ne e tolkova lesno i az go pravq postoqnno i ne se poluchava ne mi se lepi :dd

Мега фен Аватара на baby_baby
    Яж повече

Мега фен Аватара на tori
    Темата е от 2010. Надебеляването не става само със увеличаване на дозата храна. По-важни са нещата, които ядеш. Стига ръсихте глупости, ако бяха верни до сега да съм започнала да се търкалям.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Djuff Виж мнението
    Ми яж бе човеко!Яденето му е майката.Недей да спротуваш - мързелувай и се тъпчи!
    Дано това е сарказъм.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Темата е от 2010. Надебеляването не става само със увеличаване на дозата храна. По-важни са нещата, които ядеш. Стига ръсихте глупости, ако бяха верни до сега да съм започнала да се търкалям.
    Месо ( за да трупаш маса ) . Не се тъпчи с чипсове и такива неща, колкото уж да ядеш, а накрая нищо .
    Гледай в кое има повече протеини.
    Ако обичаш плодове - хапвай Банани.

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Хора темата е от 2010 ,момчето вече не е 40 кг (надявам се ) :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си