.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен

Хубав шампоан

Може ли да ми препоръчате някакъв шампоан за изтощена коса от който сте доволни и ако може да мирише по - дълготрайно, ако въобще има такива хаха..Аз ползвам в момента един оранжев на ГАРНИЕР, но не съм много , много доволна.
    Хора много , Човеци малко !

Мега фен Аватара на Hilary_
    Alverde, които се считат за малко по - безвредни от останалите, при тях уловката е, че ги няма силиконите, които да "смазват" косъма, но пък за това си има подхранващи маски връщащи влажността му ..
    Аз съм доволна от него и го ползвам вече 4-5 месеца .. (:

Друг по - скъп вариант са професионалните шампоани ..

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Виж тези http://www.bioslunceluna.com/shop/ko...a/za-kosa.html

Дефактно не съм ги ползвала, но ми изглеждат много надеждни, а и все пак са БИО!

Супер фен Аватара на gabri3lla
    От всички шампоани, които някога съм ползвала съм най-доволна от този http://www.mondizen.com/567-338-thickbox/sh.png

Pantene , Dove ( аз харесвам най-много белият + балсам ) .Които и да вземеш от тези марки няма да съжаляваш изобщо.
    Бях ползвала на Palmolive - honey & milk (мед и мляко ) , той ухаеше супер и оставаше миризмата доста дълго , също така и ''праскова'' на същият шампоан.
    За мен Пантена си ми върши супер работа + балсама към даденият шампоан. Успех.

pp: А относно Dove , червената серия е за третирана коса.

Супер фен
    Град
    София
    Аз ползвах до скоро на Orzene - с бира е! Тъпо звучи, но е много добър! Ползвала съм и други, но не им знам името им!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Сестра ми използва този http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1024&bih=604 и е адски доволна. Косата и наистина се пооправи значително откакто го ползва, като се има в предвид, че тя от 4 години си изправя косата всеки ден и не използва никакви предпазни продукти

Голям фен
    Мерсииииии много на всички А някой да знае нещо или да е доволен от новите ELSEVE-RE-NUTRITION С ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ ?
    Хора много , Човеци малко !

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    Мерсииииии много на всички А някой да знае нещо или да е доволен от новите ELSEVE-RE-NUTRITION С ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ ?
    Хубав е. И този жълтият дето ти предложиха вече, също.
    На Елсев като цяло ми харесват. Не забелязвам да си ми направили косата по-здрава, но поне седи хубава и мекичка
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Elseve total repair 5 е ужасен! Само спрея е много хубав, но от шампоана и балсама косата ми стана отвратителна..към краищата се изсуши много и същевременно трябваше да я мия всеки ден, защото на рия ден беше супер сплъстена и ужасна. Добре че навреме се осъзнах. Веднага щом смених шампоана ми се оправи косата. Сега съм с един на Балеа за обем - невероятен е и косата ми мирише уникално, но ти търсиш за възстановяване.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    с пчелно млечице е жесток..ползвам го от около година и нещо и съм страшно доволна...косата ми на 2рия ден още мирише хубаво ^^ шапмоана + балсама!
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Цитирай Първоначално написано от rebeccaa Виж мнението
    Може ли да ми препоръчате някакъв шампоан за изтощена коса от който сте доволни и ако може да мирише по - дълготрайно, ако въобще има такива хаха..Аз ползвам в момента един оранжев на ГАРНИЕР, но не съм много , много доволна.
    probvai tezi na teo, na men mi se otrazqvat mnogo dobre!

Голям фен Аватара на JuStElly
    Ако мислиш, че шампоана ще ти помогне с изтощената коса, няма да стане... за това има балсами и маски. Работата на шампоана е да ти измие косата. В момента ползвам новия на Syoss с кератин и съм доста доволна.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    http://www.farmasi.com.tr/en/product...with-argan-oil
    Този ми се отразява много добре.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен
    http://bilkalifestyle.com/?page_id=156
    В момента аз съм с този, нямам косопад, но ми се отразява добре на косата и не, не започва да капе от него. Но към него ползвам и балсам на сайъс както и спрей за коса или кристали. Както казаха и по-горе едва ли косата ти ще живне особенно само от шампоан, колкото и добър да е. Все пак според мен шампоанът е, за да измие косата и не може да направи с нея нещо много по-различно от това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си