.

Виж резултатите на анкетата: AMD или Intel

Гласували
81. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • AMD

28 34,57%
  • Intel

53 65,43%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 131

Hybrid View

Може да се сравняват два модела процесори и ако трябва да погледнем в общ аспект, коя марка е по-добра мисля, че е абсурдно.
    За настолните компютри незнам как седят нещата, но познавам двама човека, които имат преносими компютри с амд процесори. И двамата твърдят, че като пуснат някоя игрица, спокойно могат да си опържат яйца ако ги поставят на долната част на лаптопа. Но пък и техните компютри не са кой знае колко нови, така че това може да не се отнася за последните произведени модели

Smile Същото

Цитирай Първоначално написано от modjodjodjo Виж мнението
    Може да се сравняват два модела процесори и ако трябва да погледнем в общ аспект, коя марка е по-добра мисля, че е абсурдно.
    За настолните компютри незнам как седят нещата, но познавам двама човека, които имат преносими компютри с амд процесори. И двамата твърдят, че като пуснат някоя игрица, спокойно могат да си опържат яйца ако ги поставят на долната част на лаптопа. Но пък и техните компютри не са кой знае колко нови, така че това може да не се отнася за последните произведени модели
    пич аз съм с i7 на лаптоп 2.90 Ghz и а пък аз вече си мисля че мога да опека нещо там отдолу,така че няма никаква разлика просто лаптопите ни са направени за игри

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си