Първоначално написано от
darrie

Първоначално написано от
Daisy11
Аз съм на 14 и мога да ходя с ток...Това че ти не си знаела как да се обличаш и държиш на тази възраст не значи, че всички са така.
Към авторката - купи си обувки с ток като толкова искаш, но не с толкова висок като тези.
С коментара си само показваш, че ти не знаеш как да се държиш и обличаш на тези години, не аз.
miminko, добре изразих се по-рязко, но не може да не си забелязала момичетата на тази възраст, които се опитват да се правят на по-големи и подражават на 17-18 годишните. Ти имаш две дъщери, (ако бъркам, се извинявам, поне така разбрах) не ти ли е странно, когато видиш в някое кафене или по улицата момичета на тяхната възраст, изглеждащи като 20 годишни? (това, което каза и anna93) Не е за това, че обувките имат ток. Просто самия им вид не е за 13 годишно момиче. По-горе бяха пуснати снимки на обувки, които са като за нея. И също са хубави.
Забелязала съм ги.И какво? Тяхна работа си е.И моята едната изглежда по-голяма и без токчета и грим.. и какво? Да не излиза от вкъщи,защото изглежда смешно отстрани? Нека да се правят на големи,харесва им-никой няма право да им се бърка,въпросът е да го правят така,че да изглеждат добре.