- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срам ме е да общувам с момчета.. ;x
Ъм лол. И аз съм така. Само дето аз съм момче. Ама вече свикнах и се примирих, че аз със друго човешко същество което няма нещо в гащите не мога да общувам.. и кво да се прави. Ех за някои има шанс.
Поне мога да те успокоя, че ние сме си лесни. Няма кво толкова да ни заговаряш усмихваш се два пъти и просто се разбира какво имаш предвит. Няма от кво да те е срам. Честно не разбирам от какво може да те е срам да говориш с такива деградирали индивиди като нас така че.
ваУ рокс
Grell
Говори за себе си bro
Ми мацка , значи имаш някакъв проблем със самочувствието . Прави като останалите кифли , регни се в Аха и Импулс , сложи по-секси снимки и виж как ще завалят похвалите и предложенията и почати си с някое от момчетата , които си харесаш . Съучениците ти ще забележат профила , ще им станеш по-интересна , а и повишеното внимание ще ти даде някаква увереност . Сега не ме нападайте другари , това е един от кифленските начини . Другия начин е да се огледаш в училище за някой готин самотник , който не излиза на слънце никога , защото лъщи ... опа това май беше от ... Няма значение - ами другарите ти го казаха - давай по-смело и да знаеш , че момчетата намираме за интересни и притеснителни момичета , някак cute е . Не си падаме само по кифли . От теб зависи .