- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- 100% има извънземни
А как да контактуваме с вас по друг начин ?
Друг е въпроса,че ние не ползваме интернет,а общуваме на молекулярно ниво.
И щом говориш за интернет все едно там има всичко,още по-добре-намери отговорите на трите ми въпроса и ги напиши.Нека ни просветиш.
Намерете отговорите на въпросите ми и ги напишете !
Не измествайте темата,а отговорете !
А за расите на планетата писах в предишните си мнения.
1. Бог ни създаде
2. Защото никога не е съществувал - това е конспирация на Сатаната да изпрати човечеството по погрешния път на научния прогрес! Пък!
3. Защото Бог така е решил - кой съм аз ,че да знам какво му се е въртяло в главата.
Доволен ?![]()
ДОБРЕ,А ВАШИЯТ "БОГ" И ВИЕ ОТ КОЯ ГАЛАКТИКА И ПЛАНЕТАРНА СИСТЕМА СТЕ ?И КОЙ Е СЪЗДАЛ ВАШИЯТ "БОГ" ?
НИЕ ВИ ИЗСЛЕДВАХМЕ ОБСТОЙНО,НО И ТАКА НЕ НАМЕРИХМЕ ТОВА,КОЕТО ТЪРСИХМЕ,А БЯХМЕ ЧУЛИ 3А ВАС,ЧЕ ВАШИЯТ БОГ ВИ Е НАПРАВИЛ БЕЗСМЪРТНИ.
абе лайнар я се чупи наистина. то че е рай за троловете тая мизерия верно, няма да възразявам, но това вече е ТЪПО. повече от тъпо.
какво? като се пишлегариш и лигавиш като кварталното олигофренче пишката ти ли се дръви?
баси мизерията
Първоначално написано от ANNUNAK
Пришълецо ти сам каза ,че вие не общувате по интернет! Е ? Какво правиш тук и как научи българския език?
Ние човечеството сме най-напреднали и мощни в областта на военната техника! Дори най-големите извънземни пришълци да се опитате да нападнете Земята и да я завладеят - ще ги пратим в гроба и ЗА ЖЕЛЯЗО НА ЦИГАНИТЕ!
Един f 22 изтребител ще ви пратим , един хеликоптер апачи да ви метне една атомна бомба и КРАЙ С ВАС !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от loveca777
Той може да тролва...ама ти си леко слаб в акъла....колкото и грубо да звучи...
Нали ти каза, че ползва интернет само за връзка с хората....
Това как знае български и мен ми е интересно.....
А техниката ни е в начален стадии...Не би било никакво затруднение да ни избършат от историята на вселената....атомната бомба е примитивно оръжие....Ф22 дори и за човечеството е лесна мишена...па камо ли за по напреднал вид....както и хеликоптера...
Im back...
хУбо ЛЕе Я кажете извънземните с какви оръжия разполагат?
Щото на мен ми е трудно да измисля .
Може да имат бомба с , която да унищожат цялата Зeмя..
Ама и ние вече имаме такава измислена , но не направена - коралтовата.
Имат лазерни оръжия и автомати - нашият АК 47 е много по-добър, а пък е измислен още през 60-те години..
Имат климатични и др подобни оръжия.
Америка и Русия също имат.
Русия е използвала такова оръжие , за да унищожи танкова девизия нa Китайците, която за секунди се превърнала в разтопено желязо!
Русия имат освен такива оръжия в космоса - могат да изтрелват ракети от сателит.
Америка също ги има тези неща, дори се смята ,че в Москва жегите миналата година са от американско климатично оръжие.
Америка има най-големия морски флот , но Русия работи в областта на торпедата и ракетите. kapish
Оф хайде млъкнете най-накрая...баси![]()
![]()
То бива идиотия ,бива ,ама вие прекалявате.
Единият се връзва на трола ,другият пък му обеснява кви оръжия сме имали ,нищо че явно сам си няма представа кво говори....
По-добре от него тролвате. *поне мен*
Всичко е за забавление
![]()
А пък наденицата искам да ми обясни как могат да на завладеят извънземните - ясно и точно![]()
![]()
стига че не е на добре положението ,пък и не е хубаво да се подиграваме на хората.
ОРЪЖИЯ ?
На планетата живее една раса същества на възраст над 1 милиард години,която може да ви унищожи само с една мисъл.И не само вас,но и нас,както и всички други раси.
Но пак ви казвам-войната срещу вас е спечелена отдавна.А тези военни технологии,за които ми говориш ви ги дадоха една друга раса и това беше възможно най-малкото,което ви дадоха.Случи се най-вече благодарение на това,че правителствата ви се съгласиха да ви дават за отвличане и опити (като приблизителният брой на хората не трябва да надвишава под 50 души годишно),а в замяна на това те ви даваха от технологиите си.И не си мислете,че постигате успехи,не си мислете,че притежавате високоразвити технологии и т.н.
Тези неща се дължат на факта,че много от нас (от нас,защото ние на външен вид нямаме разлка) са интегрирани във вашето общество като учени,политици,музиканти и хора от шоубизнеса,ако щете.Те дават на расата ви откритията и технологиите ви.Всъщност,ако се решат да ви унищожат и ако има оцелели след това от вашият вид,то тези хора ще заживеят и оцеляват като първобитни пещерни хора.И след намесата ни процеса отново би отнел хиляди години,докато с наша,а и на другите раси помощ стигнете до сегашното приемливо ниво.В противен случай бихте си останали за милиони години първобитни хора.
Е аре, де, к'во чакате...Първоначално написано от ANNUNAK
![]()
Те не се интересуват от вас.Работата им е съвсем друга-нужни са им някои елементи от въздуха и ги извличат.По-точно извличат 2 елемента- аргон и криптон.Въпреки,че са свръхразвита раса с неизмерим дори за нас мащаб,те не са агресивни,враждебни,или поробители.Вършат си работата без да пречат,както и се съобразявас със всички останали.Съобразяват,но не и подчиняват.Всички ние останалите раси,дори и 8-те най-опасни и агресивни раси,отвличащи хора, гледаме да не влизаме в конфликти с тях,а да не говорим за войни.Както казах само с 1 мисъл биха унищожили вас,нас и цялата планета.Все пак в миналото имахме 3 сериозни конфликта с тях,но всичко сега е нормално.
Няма логика да бъдете унищожени.Всичко е свързано.Ако тръгнат да ви унищожават-засягат директно нашата раса.Както и още няколко раси,на които сте ни нужни.В замяна на това,което ни давате,ние пък ви даваме знания и технологии,за да живеете все по-удобно.А най-важното,което направихме за вас е,че освен животните,вие сте единствените същества,живеещи на повърхността на планетата.Всяка сутрин виждате как вашата звезда изгрява,усещате топлината на лъчите й,усещате вятъра,живеете сред природата и животните,чувате птиците как пеят,усещате аромата на цветята,докато ние живеем под земята.Така решихме всички останали раси.За наша и ваша сигурност.
Както вие се страхувате от т.н. извънземни,така и ние се страхуваме да не бъдем наранени при близка среща с вас.Разликата е,че ние просто бихме се отдалечили без да влизаме в контакт с вас,докато на вас в природата ви е заложено да бъдете агресивни към непознатото и в страха си да използвате агресията си срещу нас и да ни нараните,или дори убиете било чрез оръжие,или по друг начин.Разбира се говорим за неагресивните раси.Враждебните раси,които имат подписан договор са задължени да отвличат под 50 души на година за опити,а след това да ви връщат обратно невредими.
А враждебните раси,които нямат подписан договор с вашите правителствени представители дори за миг не биха се поколебали при близка среща с вас да ви убият,или ако имате голям късмет само да ви отвлекат за дългосрочни опити и никой повече да не ви види.
![]()
![]()
![]()
![]()
Тука наистина стана забавно![]()
ANNUNAK е ся не ми отговори какви с какви оръжия разполагат?
Ква мисъл бълнуваш ?![]()
Значи всички велики откриватели и учени са пришълци под човешка кожа![]()
Баце има логика и то голяма логика има , за какво ни биха унищожили
Та ние ще се самоунищожим с планетата....
И момче, не спори с мен!
,,АЗ ЗНАМ ВСИЧКО!''![]()
![]()
ТИ МАЙ НЕ ЧЕТЕШ КАКВО ПИША !
ИЛИ БЪЛГАРСКИЯТ МИ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ?
ВРИЧКИ НЯМАМЕ ОРЪЖИЯ !
НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМЕ ТЯХ!
НЕ НИ ТРЯБВАТ ОРЪЖИЯ И ВОЙНИ !
КАК СИ ПРЕДСТАВЯТЕ ДА ГЪРМИМ С ПУШКА,ИЛИ АВТОМАТ КАТО ВАС?
НЕ СМЕ ЧАК ТОЛКОВА ИЗОСТАНАЛИ ?
НЯМАМЕ ОРЪЖИЯ.
РАСАТА НИ НЕ ГО СМЯТА ЗА НЕЩО НУЖНО.
Все пак подрасите ни и някои от другите раси имаха и физически оръжия (лазери,облъчващи,радиацио ни,магнитни,антигравитаци нни,с антиматерия анихилиращи,наномолекуляр и)които отдавна не се използват.
Да не ни мислите,че стреляме по цял ден с пушки и лазери?
Еволюцията ни е дала възможност най-голямото ни и мощно оръжие да е мисълта ни.
Аннунак, би ли описал това оръжие от аргон и криптон...?
По какво мога да позная един от вас...? Излизате ли в България...?
А къде живее тази раса на 1 милион...? Как изглеждат...?
Би ли казал името и описание на една от враждебните раси...?
Im back...
ANNUNAK, дай ми една свястна причина един супер-хипер-мега-турбо интелигентен извънземен използва роби, а не със силата на мисълта да не извлече всичко, което му трябва от мизерната ни животинска планета ? И защо е толкова враждебен след като никой нищо не му е направил ? Ти си най-големиият fail за троловете, който съм виждал наскоро.
ANNUNAK
![]()
![]()
![]()
Баце българския език ти куца!
Всъщност колко езика знаеш?![]()
![]()
И я ми кажи Как използвате ,, мисълта,,Какво оръжие е това?
А ако f22 е примитивен изтребите, копието и лъка какво са?![]()
![]()
НИЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ РАЗУМНИ СЪЩЕСТВА НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ !![]()
![]()
![]()
^На тази планета да. Но все пак и по-добри от f22 ще измислят =) Та ANNUNAK, чакам отговор ?
Няма оръжия от криптон и аргон.Расата го извлича от въздуха,заради физиологичната си нужда,а не за оръжия.Те също нямат физически оръжия,но отново мисълта им е оръжието.
Изглеждаме като вас.Повечето от нас са светли с руси коси.Само сме малко по-високи-над 2 метра.
В България има неща,които са ценни и мощни.Неща,които пазят света.Тази земя е дар.Първото същество от новата раса беше създадено по тези земи.Под земята ви има 2 неща,за които не мога да говоря,но ако бъдат унищожени ,света ще бъде лесно завладян,заради изключената защита.
Расата живее под земята,както и всички останали раси.
Изглеждат средни на ръст,2 ръце,2 крака,с 4 тънки пръста,много слаби,чисто бели,2 очи,без нос и уши,малка уста,движат се бавно,не спят,а през половината от "деня" стоят на заряден стол с място,на което държат назад главата си,откъдето блестят различни цветни светлинки от очите и по главите им.
Массса-Каррри
Нашата подраса.Те са рептилоиди,доста агресивни и дори от отдавна с тях сме в много сериозен конфликт и не се разбираме.А как изглеждат ?
Така както си искат !
Както казах мисълта е оръжието ни.Можем да ви накараме да ни виждате като малко дете,жена,мъж,камък-всичко.Това се прави предварително,защото може да умрете.В предишните си мнения съм го описал подробно.
Не разбрах този аргон и криптон за какво са нужни?
True story.
Ходи си помисли за някой секси яка мацка- пришълка - да я сексваш малко и да успокоиш изелените хормони...
PS Знам ,че БГ е велика.
За това тук прилича на яма с лайна..
Значи правят заблудата, че изглеждат като нас посредством силата на ума...значи имат все пак някаква друга форма....а ако го пипна ще усетя ли истинската му същност...?Първоначално написано от ANNUNAK
А ако имам пряк досег с такъв извънземен доста време...как мога да разбера...? Ходят ли на училище...за заблуда, да видят средата как протича, или на работа ходят ли сред нас и тн...? Обясни колкото се може по-подробно, ако може...?
А тази раса на 1 милион години дето й трябва криптон и аргон...имат ли история(тоест, че имат имат, ама дали е записвана и се знае)...? Би ли я разказал...? И за какво използват гореспоменатите химични елемента...? Как използват мисълта...? Как може да отключа мисловни способности неприсъщи на обикновения човек...?
Арийската раса...всъщност все извънземни ли са...? Затова ли Хитлер ги е бранил...?
А тези 2 неща които са под България, дето не можеш да говориш...може ли да кажеш поне какво са...? Какво представлява този щит...?
Тези извънземни които описа....кои от всички са? Разхождат ли се сред населението...?
Как мога да накарам да ме виждат по различен начин...чрез мисълта...как мога да отключа тази способност...?
Im back...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Кюфтето е грозник с комплекс за малоценност.Знаех си
![]()