.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 121
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Кажи нещо ефикасно за акнето(някой антибиотик или процедура) или мазната коса. Как да се балансира омазняването?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Пак си позволявам аз да отговоря, да храната пряко влияе върху състоянието на кожата, но темата е обширна, така, че по-добре да бъде създадена друга тема, вместо да флудваме тази.

DesireFreedom, пак да попитам...за изравняване на тена какво препоръчваш ? Микродермабразиото дали ще ми е от полза ?
    диамантеното микродермабразио излющва горния слой на епидермиса и по този начин се стимулира производството на колаген и резултата е по-свеж тен и леко изравняване на тена.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Мерси .

Виждам, че си писала и за някакви нови технологии - AIPL. Колко процедури са нужни и как варират цените ?
    Също така има ли някакъв начин сенките под очите да се третират с някакви процедури ?

Мерси .

Виждам, че си писала и за някакви нови технологии - AIPL. Колко процедури са нужни и как варират цените ?
    Също така има ли някакъв начин сенките под очите да се третират с някакви процедури ?
    броят на процедурите с AIPL технологии е индивидуален и зависи от конкретния проблем.
    относно сенките под очите-има различни маски специално за под очите,а също така ти препоръчвам и употребата на крем за околоочният контур.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Имам околоочен с витамин К, но ми се искаше нещо по така.
    За какви маски за под очите става въпрос ?

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от Colombia
    NqkfaNikakva21 аз ще ти отговоря.
    Като малка имах такъв под дясното око.
    Тогава нищо не го правех не съм го мазала и с нищо.Просто не му обръщах внимание.
    И след доста,ама наистина доста време избледня и изчезна.Може би повече от половин година.
    Такива спомени имам.
    Така че дали изчезва?
    Да!
    За колко време?
    Доста-поне при мен без никави процедури.
    И аз искам само нещичко да вметна.И аз имах преди, изчезна за година, година и нещо.
    също казват, че носело късмет :Д

Имам околоочен с витамин К, но ми се искаше нещо по така.
    За какви маски за под очите става въпрос ?
    става въпрос за професионални маски,със съдържание на колаген.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от freegirl17
    Защо задавате и въпроси за коса? С какво може да ви помогне козметичка?
    +1 И аз това се чудя...

Благодаря много за изчерпателния отговор относно химичния пилинг! Искам да попитам още нещо, когато ползваме измиващ гел, тоник, крем за лице трябва ли да са на една марка?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Ще ми препоръчаш ли някакъв хубав продукт за почистване на мазна кожа ? Досега ползвах лосион и тоник на Билка но ми се иска да ги сменя.И преди няколко дена забелязах,че върху носа ми има някакви "прозрачни"пъпки,незнам как се наричат,и ги изстисках повечето,но всички не успях.Може ли да ми обясниш защо се появяват те и как мога да предотвратя появата им ?

Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от freegirl17
    Защо задавате и въпроси за коса? С какво може да ви помогне козметичка?
    +1 И аз това се чудя...

Благодаря много за изчерпателния отговор относно химичния пилинг! Искам да попитам още нещо, когато ползваме измиващ гел, тоник, крем за лице трябва ли да са на една марка?

Хубаво би било продуктите да са от една серия,съобразена с типа кожа и нуждите й,но дори и да са от различни марки,стига в комбинация да дават добри резултати няма проблем.

Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX
    Ще ми препоръчаш ли някакъв хубав продукт за почистване на мазна кожа ? Досега ползвах лосион и тоник на Билка но ми се иска да ги сменя.И преди няколко дена забелязах,че върху носа ми има някакви "прозрачни"пъпки,незнам как се наричат,и ги изстисках повечето,но всички не успях.Може ли да ми обясниш защо се появяват те и как мога да предотвратя появата им ?
    здравей,
    първо и най-важно нещо,което трябва да знаеш е,че ПЪПКИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СТИСКАТ.
    Сега ще обясня и защо-защото изстисквайки една пъпка първо-отваряме за нови бактерии и вируси и без това засегната от бактерии област и второ-защото бактерията,която е причинила тази пъпка се разпространява и по околните области от кожата.
    относно препоръката за продукти за грижа за кожата на лицето препоръчвам ти на Биодерма-Sebium gel moussant за измиване и Sebium AKN за крем.

Добре това за храната не ми хареса . Четох една тема какви продукти използват за черни точки ама то един протребител казва аз съм много доволен от еди кой си, другия казва на мен не ми харесва този исползвал друг следващия пък него не харесвал и аз вече . Ако може и ти да споделиш за някакъв продукт за черни точки (мазна кожа мисля) ще съм много благодарен
    БХ ми е

Голям фен Аватара на Mirage3
    Кожата ми е супер суха, а като нанеса и пудра става зле. Имам една пъпка, която седи от началото на годината и не се маха.
    И на брадичката пак от много време имам малки пъпчици. http://prikachi.com/images/979/3946979f.jpg Малко помощ?

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    И аз да попитам.. Как да си оправя миглите,много са изтощени от всекидневно използване на извивачка и спирала.Бадемовото масло помага ли? След колко време ще се види резултат ?
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

А каква е разликата между кремчетата на Биодерма-Sebium AKN и матиращия флуид? [/url]
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    А каква е разликата между кремчетата на Биодерма-Sebium AKN и матиращия флуид? [/url]
    Sebium AKN е крем с лечебно действие.

Цитирай Първоначално написано от Wwwooow
    И аз да попитам.. Как да си оправя миглите,много са изтощени от всекидневно използване на извивачка и спирала.Бадемовото масло помага ли? След колко време ще се види резултат ?

Бадемовото масло подсилва космите и спомага за растежа им.Резултатът няма да е мигновен,но пък ще е сигурен.

Цитирай Първоначално написано от dobri4ko2
    Добре това за храната не ми хареса . Четох една тема какви продукти използват за черни точки ама то един протребител казва аз съм много доволен от еди кой си, другия казва на мен не ми харесва този исползвал друг следващия пък него не харесвал и аз вече . Ако може и ти да споделиш за някакъв продукт за черни точки (мазна кожа мисля) ще съм много благодарен
    Малко по-рано бях писала,че продуктите,които се предлагат за премахване на комедони,премахват единствено повърхността на комедона,но не го почистват основно и така резултат реално няма.

Цитирай Първоначално написано от DesireFreedom
    Малко по-рано бях писала,че продуктите,които се предлагат за премахване на комедони,премахват единствено повърхността на комедона,но не го почистват основно и така резултат реално няма.
    И тогава какво е решението ?
    БХ ми е

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Кожата ми е тънка и смесена.
    Ще ми препоръчаш ли нещо против пъпки до към 15лв.?

Град
    W O N D E R L A N D
    Имам въпрос.. кожата ми е ужасна, ходя вече от половин година на козметик, жената е много точна винаги ми предлага нови маски, но все пак след процедурата (почивстване) каквито и продукти да ми слага (а те са доста) лицето ми остава МНОГО червено. Самата тя ми казва, че само при мен се получава такъв ефект..
    Та, има ли някакво решение? фдт ми е гадно да слагам защото лицето щипе ужасно много, а и е една такава мекичка кожа...

ползвам SVR серия за мазна кожа - имам почистващия гел, крем и пилинг.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    От известно време (лятото) имам някакви бели пъпчици по ъгълчетата на устните. Ами мисля, че са на на по - горен слой на кожата, защото като тръгна да ги стискам само като си допра леко пръстите и те вече започват т.е. изстискването става много лесно, но едва ли го довършвам до край, защото са на много неудобно място. До тук добре, но след всяко "изстискване" си стоят и дори се разпространяват около устните Побърках се. Ще съм ти благодарна ако можеш да ми помогнеш
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Цитирай Първоначално написано от DesireFreedom
    И тогава какво е решението ?
    решението е механично почистване на лицето при козметик,който ти е препоръчан и при който си сигурна че ще излезеш по-добре изглеждаща отколкото си влязла.

Майка ми има петна от слънцето, може ли да ми кажеш някой ефикасен избелващ крем?
    Както и слънцезащитен за мазна кожа..
    И какво мислиш за домашните маски? Примерно с хума, с кисело мляко?

ще ми препоръчаш ли някаква маска за лице за нормална до мазна кожа с черни точки и акне , гел за почистване и пилинг ?? всеки път си купувам на различна марка каквото и да е и все няма особен ефект ... също и искам да питам колко пъти е добре да се ползва пилинг и маска седмично за такъв вид кожа ?? другото което се чудя е дали след като си измия вечер кожата с почистващ гел да си слагам розова вода РАЗТВОРЕНА С ЕДНА ТРЕТА САЛИЦИЛОВ СПИРТ ии фон-дьо тените на виши стават ли за моята кожа ??

Благодаря предварително за отговорите

препоръчайте разни марки на такива продукти , чувала съм за biotrade i LA ROCHE-POSAY това biotrade към bioderma ли е ;? не съм го виждала по аптеките

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си