- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема: Pretty Little Liars
аз вече тотално се обърках, вече си нямам ни най-малка представа кой е А, става доста безинтересно вече![]()
Момиче съм!
Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...
Шофирай разумно - стигни жив!
Shalalalalaaaa
cherrygloss - мама
RageAgainstTheMachine - тати
awesomesheepy - леля
Братчета:
DaNGeRousLy
Discard
Сестрички:
tonie_
xNymphetamineGirlx
polssa
Sunshinebabybyy
Никой ли не подозира онзи смахнатия Лукас, който Али наричаше 'Херми' .. и се подиграваше с него, че е и с двете (да, сещайте се ;д) да е убил.. Сега в Хелоуинския епизод.. обърнете внимание, когато Алисън обижда Лукас в у-ще по коридорите.. и след това той казва "Някой ден тази кучка ще си го получи.." или нещо подобно..
Моето предположение за това кой е убил е.. Лукас
А за 'А.' мисля, че е група от хора и най-вече от: Гарет,Джена,Иън,Джейсън..
и да не забравяме, че в един от епизодите Иън,Гарет и Джейсън се разбра,че са участвали в някакъв клуб в училище "N.A.T" (там от годишника), което е съкращение на Nos Animadverto Totus .. буквално преведено от латински.. 'Ние виждаме всичко' ..
Да се включа и аз...луда фенка съм им..прочетох всичките книги Страхотни са, много по-интересни от филма.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Хелоуинския епизод ме обърка още повече.Според мен A e Тоби или Мона.Гледахте ли промото за продължението на сезона през януари?Много ми е любопитно кой ще изчезне и кой ще умре(въпреки че може да се окаже и само някоя заплаха от A,както стана с докторката).
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
И мен Хелоуинския епизод ме обърка адски много.Това си е от миналото.Ама к'во се оказва ся?Жива ли е Алисън или не? Иначе и аз съм луда фенкаПървоначално написано от nnn1993
![]()
Обожавам ги
![]()
Женско съм ;]
Алисън не е жива, това е сигурно..
Въпроса е кой я е убил и кой тормози момичетата!?
Според мен зад това стоят група от хора.. Макар че да мразят нея и да я убият добре, защо тормозят момичетата не разбирам ..
Започва да ми прилича по смисъл малко на Сав, нали той им даваше уроци заради грешките им.. Може би тяхнята грешка е в това че са били прекалено слаби и са подкрепяли Алисън което и е давало сила да мачка останалите..
Джена ми стана още по-противна след тая серия..
По сигурен съм от всякога,че Ноел Кан е -А![]()
Ще се разубедя само,ако покажат твърдо,че не е така но слушайте ми думата още от началото на сериите с него го подозирам![]()
Иначе епизода беше перфектен.. Алисън е била ебати гадната курва![]()
Но пък Лейди Джи радваше![]()
Или Алисън или близначката и е жива.Със сигурност една от двете.И 100% една от двете е "А".И според мен са група от хора ..Първоначално написано от Linns
![]()
Женско съм ;]
Алисън, или поне тази която са мислили за нея не е жива..
Тва за близначката го знаем вече, само се надявам скоро да го разкрият, защото почна да става скучно.. Все едно и също..
Кой според вас Хана бута от лодката на промото?
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Кога ще пуснат новите серии в zamunda? В Америка вече са давали първи епизод от новия сезон.
Да.Мисля,че А са Джена и Тоби.
Gledax 15epizod ot 2 sezon beshe gotin. V zamunda go ima samo che bez subs. Dano pusat skoro sledvashtite serii. Nqmam turpenie da razbera koi/ koq e/sa "A". Mislq che i Lucas e zamesen :S. Za Djena sum 100% sigurna kakto i za onezi trimata (N.A.T.) ne znam shte vidim kakvo shte stane)
Най-новият епизод беше много интересен.Хана се държа доста странно в началото.Явно Джена и Гарет са принудили Лукас да им помага.Според мен Лукас просто искаше да признае на Хана какво е направил и кой го е накарал.
Страхотен е! Не усещам кога съм изгледала поредната серия. Изгледах 1-ви сезон за 2 дни(единият ден изобщо не спах и след това всеки път когато получех смс си мислех, че е от -А.![]()
а кога се разкрива че Алисън има сестра защото аз съм до 5 серия от 3сезони още не се е говорило нищо за сестра освен зловещата хелуинска история за дшете близначки
и аз съм голяма фенка на сериала . Гледала съм всички епизоди излязли до сега и все повече започвам да мисля , че Алисън е жива ,а за "А" много се обърках ,но съм сигурна ,че Мона не е "А" и "А" не е само 1 човек.
^Жива???
П.П.Аз съм стигнала до половината на втори сезон.![]()
Започнах преди 1 седмици да го гледам,в момента съм на 13 епизод от 2-ри сезон.За сега ми е доста интересен.Бях си купила книгата,но много не ме заинтригува..
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Всяка серия вместо да ни показва кой е А. само ни обърква. Или поне аз се обърквам адски много.. Мислех, че е Мона, Лукас, Джена и др., а в 7ма серия на 3ти сезон сее появява съвсем нов герой, който ми ее много подозрителен..
Нз мен много ми харесва сериалчето, ама е ммного заплетено... <333