.
Отговор в тема
Страница 28 от 30 ПървиПърви ... 1824252627282930 ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 732
    Голям фен Аватара на lemonademouth123
    Град
    Вкъщи пред компа
    аз вече тотално се обърках, вече си нямам ни най-малка представа кой е А, става доста безинтересно вече
    Момиче съм!

Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...

Шофирай разумно - стигни жив!
    Shalalalalaaaa

cherrygloss - мама
    RageAgainstTheMachine - тати
    awesomesheepy - леля
    Братчета:
    DaNGeRousLy
    Discard
    Сестрички:
    tonie_
    xNymphetamineGirlx
    polssa
    Sunshinebabybyy

Никой ли не подозира онзи смахнатия Лукас, който Али наричаше 'Херми' .. и се подиграваше с него, че е и с двете (да, сещайте се ;д) да е убил.. Сега в Хелоуинския епизод.. обърнете внимание, когато Алисън обижда Лукас в у-ще по коридорите.. и след това той казва "Някой ден тази кучка ще си го получи.." или нещо подобно..
    Моето предположение за това кой е убил е.. Лукас
    А за 'А.' мисля, че е група от хора и най-вече от: Гарет,Джена,Иън,Джейсън..
    и да не забравяме, че в един от епизодите Иън,Гарет и Джейсън се разбра,че са участвали в някакъв клуб в училище "N.A.T" (там от годишника), което е съкращение на Nos Animadverto Totus .. буквално преведено от латински.. 'Ние виждаме всичко' ..

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Да се включа и аз...луда фенка съм им..прочетох всичките книги Страхотни са, много по-интересни от филма.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Хелоуинския епизод ме обърка още повече.Според мен A e Тоби или Мона.Гледахте ли промото за продължението на сезона през януари?Много ми е любопитно кой ще изчезне и кой ще умре(въпреки че може да се окаже и само някоя заплаха от A,както стана с докторката).
    Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Цитирай Първоначално написано от nnn1993
    Хелоуинския епизод ме обърка още повече.Според мен A e Тоби или Мона.Гледахте ли промото за продължението на сезона през януари?Много ми е любопитно кой ще изчезне и кой ще умре(въпреки че може да се окаже и само някоя заплаха от A,както стана с докторката).
    И мен Хелоуинския епизод ме обърка адски много.Това си е от миналото.Ама к'во се оказва ся?Жива ли е Алисън или не? Иначе и аз съм луда фенка Обожавам ги
    Женско съм ;]

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Алисън не е жива, това е сигурно..
    Въпроса е кой я е убил и кой тормози момичетата!?
    Според мен зад това стоят група от хора.. Макар че да мразят нея и да я убият добре, защо тормозят момичетата не разбирам ..

Започва да ми прилича по смисъл малко на Сав, нали той им даваше уроци заради грешките им.. Може би тяхнята грешка е в това че са били прекалено слаби и са подкрепяли Алисън което и е давало сила да мачка останалите..

Джена ми стана още по-противна след тая серия..

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    По сигурен съм от всякога,че Ноел Кан е -А
    Ще се разубедя само,ако покажат твърдо,че не е така но слушайте ми думата още от началото на сериите с него го подозирам
    Иначе епизода беше перфектен.. Алисън е била ебати гадната курва
    Но пък Лейди Джи радваше

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    Алисън не е жива, това е сигурно..
    Въпроса е кой я е убил и кой тормози момичетата!?
    Според мен зад това стоят група от хора.. Макар че да мразят нея и да я убият добре, защо тормозят момичетата не разбирам ..

Започва да ми прилича по смисъл малко на Сав, нали той им даваше уроци заради грешките им.. Може би тяхнята грешка е в това че са били прекалено слаби и са подкрепяли Алисън което и е давало сила да мачка останалите..

Джена ми стана още по-противна след тая серия..
    Или Алисън или близначката и е жива.Със сигурност една от двете.И 100% една от двете е "А".И според мен са група от хора ..
    Женско съм ;]

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Алисън, или поне тази която са мислили за нея не е жива..
    Тва за близначката го знаем вече, само се надявам скоро да го разкрият, защото почна да става скучно.. Все едно и също..

Кой според вас Хана бута от лодката на промото?
    Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Кога ще пуснат новите серии в zamunda? В Америка вече са давали първи епизод от новия сезон.

Голям фен Аватара на bonbon_
    гледахте ли новия епизод? :bp:

Да.Мисля,че А са Джена и Тоби.

Голям фен Аватара на bonbon_
    За Джена не знам, но Тоби със сигурност не е

Супер фен
    Град
    Germany
    Цитирай Първоначално написано от Linns Виж мнението
    ..почна да става скучно.. Все едно и също..
    +1
    Писна ми честно казано...в началото биваше,интересно беше..ама вече не.

Exclamation

Gledax 15epizod ot 2 sezon beshe gotin. V zamunda go ima samo che bez subs. Dano pusat skoro sledvashtite serii. Nqmam turpenie da razbera koi/ koq e/sa "A". Mislq che i Lucas e zamesen :S. Za Djena sum 100% sigurna kakto i za onezi trimata (N.A.T.) ne znam shte vidim kakvo shte stane )

Най-новият епизод беше много интересен.Хана се държа доста странно в началото.Явно Джена и Гарет са принудили Лукас да им помага.Според мен Лукас просто искаше да признае на Хана какво е направил и кой го е накарал.

Страхотен е! Не усещам кога съм изгледала поредната серия. Изгледах 1-ви сезон за 2 дни(единият ден изобщо не спах и след това всеки път когато получех смс си мислех, че е от -А.

Цитирай Първоначално написано от the_best_f Виж мнението
    Всяка сряда. Не може ли по-често?
    Чела съм четвъратата книга и сега първите епизоди са ми интересни, защото не съм чела първите три книги. Малко е тъпо, че знам кой е А, но все пак ми е страшно интересно. Актрисите и актьорите са невероятни сладури. Езра и Рен (Wren) са толкооова готини.
    Нямам търпение да излязат всички епизоди.
    и според теб кой е А?

а кога се разкрива че Алисън има сестра защото аз съм до 5 серия от 3сезони още не се е говорило нищо за сестра освен зловещата хелуинска история за дшете близначки

и аз съм голяма фенка на сериала . Гледала съм всички епизоди излязли до сега и все повече започвам да мисля , че Алисън е жива ,а за "А" много се обърках ,но съм сигурна ,че Мона не е "А" и "А" не е само 1 човек.

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Жива???
    П.П.Аз съм стигнала до половината на втори сезон.

Голям фен Аватара на wenii
    Цитирай Първоначално написано от pettq19 Виж мнението
    а кога се разкрива че Алисън има сестра защото аз съм до 5 серия от 3сезони още не се е говорило нищо за сестра освен зловещата хелуинска история за дшете близначки

Най-вероятно това няма да се случи.. чела съм, че книгите се различават от филма и краят няма да бъде еднакъв ..

Btw; и аз се присъединявам към вас .. много добър сериал : ))
    : ))

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Започнах преди 1 седмици да го гледам,в момента съм на 13 епизод от 2-ри сезон.За сега ми е доста интересен.Бях си купила книгата,но много не ме заинтригува..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Всяка серия вместо да ни показва кой е А. само ни обърква. Или поне аз се обърквам адски много.. Мислех, че е Мона, Лукас, Джена и др., а в 7ма серия на 3ти сезон сее появява съвсем нов герой, който ми ее много подозрителен..
    Нз мен много ми харесва сериалчето, ама е ммного заплетено... <333

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си