- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Търся работа
Здравейте!Не съм сигурна дали е за точния раздел.. ако не е я заключете ии кажете къде да я напиша)
Ако някой знае къде в София мога да си намеря работа като танцьорка, моля да пише.И да добавя след 2 месеца правя 18 .
P.S. но говоря просто за танцьорка, а НЕ за стриптизьорка, компаньонка и други подобни.
Please help me!
трябва да си до 178см и до 49кг и та зимаме
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
за 49 кг ;д не съм анорексичка.. 54 ссъм173 висока
![]()
Със сигурност дискотеките по студентски набират, по 1 телефонче може да звъннеш, току виж те извикали на интервю![]()
jobs.bg..............
не знам дали някой все още търси подобна работа но ако да нека пише на лично. Имам едно много добро предложение за работа като клубен танцъор.
Jobs - а е голям шит. 20 процента фирми, които наистина търсят хора за работа, 80 процента фейкове. Иначе сами звънели много пъти от него сайт за разни интервюта и тн, но повечето са били меко казано несериозни и некоректни в отношението си. Да не говорим, че доста често на обявата едно, като идеш на интервю съвсем друго.
Това, че не ви взимат след интервюто, не е вина на фирмата, още по-малко на сайтът, в който е пусната обявата.
И какво е това "фирма фейк" и как стигнахте до това велико заключение?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Пълни глупости и аз съм си намирала работа само от джобса. Всичко зависи от начина ,по който се държиш,образованието ти,предишен стаж и т.н.
Мръдни се до Ориент в Студентски - там взимат почти веднага. Или поне мацката,която познавам и бачка там така сподели.И точно за тази работа трябва да се ходи на място и да се пита.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
ОМГ, преди да ходите не интервю, не проучвате фирмата?
Не знам за какви фейкове говорите, измисляте си според мен.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...