- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко...???
15 - 0ии..женско съм
![]()
един човек, а всъщност всичко ...
Ако всички са отговорили без да послъгват, то нещата никак не отиват на добре.
14 годишни с по не знам си колко .. и то в гъза (с извинение)... Това е жалко !
Все пак искрено се надявам, че просто се правят на "много готини".
Е ти ме разбиПървоначално написано от Jimmy412
Това ми напомня на един случай. Една позната разправяше как брат й дошъл при нея с въпроса "Направиха ми свирка, все още ли съм девствен" ..
По темата 20 - 2.. ;]
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Момче 16 години 3 момичета![]()
Relax.. take it easy!!
На 17 съм, с трима, момиче съм![]()
на 15 , с 1 ..
It was a beautiful lie
A heart stopping illusion
It was a beautiful lie
Such a bitter goodbye
It was such a beautiful lie
Such a heart breaking, goodbye
Впрочем, има няква тенденция момичетата да се фукат много повече с бройките си отколкото момчетата. Никой от свестните момчета, които познавам, не си тръби бройката наляво-надясно.
А ти в гъза не даваш ли?Първоначално написано от PamelaIvanova
А за розовата пантера ми е напраило впечатление че яко се кефи на секса
18г момче - 6 бройки
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
18 г. - 4ма ... можеха да бъдат и по-малко ...(но от 2 години и 6-7 месеца не съм вдигала бройката
![]()
)
Повечето от форума знаят ..
На 19 съм - 0 ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
16 - 4ма ..
" I am male so am I lesbian if I like girls!?"
женско съм ..
На 24 години съм и съм била с 9 момчета. Имах няколко връзки за по 3-4 месеца, ако не бяха те щях да съм си с бройката от 2-мата сериозни![]()
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
18г. - 1
Първоначално написано от Hilary_
Евала !
колкото по-малко по-добре !
достатъчно години - 1момиче
All under heaven........
Ебаси.. Как може 12-13 годишни ДЕЦА да са спали с 10-15 човека?! Абе вие луди ли сте бе. Нито са ви достатъчно развити органите, нито имате мозък в главите! Ужас! Какво им е на родителите ви се питам... ! Горките хора сигурно ги е срам да се покажат на улицата! Но в крайна сметка сами са си виновни, че не са ви дарили с елементарна сексуална култура! Да! Трябва да се срамувате от себе си. Сексът е нещо прекалено интимно, че да го правите с всеки срещнат!![]()
луди са тия дет' се връзват.. ай стига вярвахте на тролове..Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
още .. и май скоро няма да се промени, но вече причината не е, защото не искам, а защото няма с кого!Първоначално написано от machoka
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Рекламна паузаПървоначално написано от Hilary_
![]()
21 - 4 момичета - 1 секс , 1 свирка - на 2 им лизах краката , а те ми направиха масаж![]()
![]()
Първоначално написано от Maceto96
мале мале..![]()
![]()
![]()
на 15 с един ,, момиче съм![]()
18, 6, момиче.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини