- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- вашите раэведени ли са или са още эаедно
+Първоначално написано от NaOH
Първоначално написано от yakuza_
заедно са, но по-добре да не бяха ... жал ми е за баща ми и психическия тормоз, който му оказва майка ми ...![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Абе вие откъде знаете взаимоотношенията на родителите на целия си клас.![]()
Не са разведени моите, но не знам докога.
да омгПървоначално написано от shadow4e
аз знам маакс на 4-ма
заедно са
не знам дали се обичат. понякога си мисля(т.е. до преди година, може би) си мислех, че са заедно просто, ей така, заради мен и сестра ми. като бях 2-3-4 клас съм изживяла ебати ужаса с техните скандали, молела съм се да се разведат. по едно време бях твърдо решена да им кажа, че така ще е по-добре за мен и т.н., ама не го направих. от 2-3 години не се карат въобще, но... честно казано, щеше да е много по-добре да се бяха развели, за да не изживявам тоя ужас от викове и скандали и до днес. просто като ми се повиши тон и започвам да треперя и да се връщам назад.
та... знам и някои други неща, от които си мисля, че не се обичат вече, но са свикнали един с друг. може пък и да са преоткрили любовта си, знам ли. :Д
Разведени и живея с мама и ми е супер якото![]()
My head 2 da sky, my feet on da graund..
с този аватар да си изчезнала от форума на мига.
те никога не са се женили като за начало,но иначе живеят заедно в сравнително добри взаимоотношения,като се има впредвид,че баща ми го няма 3/4 от времето
с баща ми се виждаме всеки ден (по 5-10 мин. де )
а всяка неделя иэлиэаме эаедно нанякъде
Не са, но постоянно си крещят и отношенията им са по-скоро като на бизнес партньори, които имат да се разпореждат с цяла къща и се нуждаят един от друг за целта.
Заедно са.![]()