.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Фен Аватара на bobioooo
    Град
    sofiA

Как да свършвам по бавно ?

Свършвам за 4-5 минути някак си ме е срам от това. Може ли да ми кажете как да се задържам повече? Някой приятели казват, че по час-два не могат да свършат и на мене ми е някак си неудобно и ако може да ми погогнити ще съм ви благодарен.

ще ти ПОГОГНИМИ , макар че има предостатъчно теми бе, братле..
    1. има специални презервативи, които удължават ерекцията
    2. преди секс си бий една и после ще издържиш повече или просто първия път свърши набързо и веднага след това почвай пак - вторият ще е по-добре..
    3.за известно време по време на секса се опитай за мислиш за нещо друго
    4. ползвай търсачката и прочети някоя от 10000000те такива теми..
    ае успех

anonymous546178
    Guest
    1. да се самозадоволяваш преди секс няма смисъл според мен, представи си, че не успееш да го дигнеш примерно
    2. Правете го пак и пак и пак, до постигане на задоволителен резултат
    3. алкохола прави всичко
    4. едно момиче може да свърши за 5 мин, ако си вършиш работата като хората
    5. не си взимай тънки презервативи

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    [quote="muscle"]1. да се самозадоволяваш преди секс няма смисъл според мен, представи си, че не успееш да го дигнеш примерно
    За вдигането, ще го вдигне, но може да започне да го боли члена докато правят секс.
    Respect my authoritah

Не е сигурно че ше го дигне, аз понякойпът дори немога 1вия път да го дигна (заради притеснение) пък ако съм свършил вече 1 път ... адски трудна раута...

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    удряш една ножка преди секс и си готов

Фен Аватара на bobioooo
    Град
    sofiA
    а някакви хапчета или нещо такова за забавяне има ли ... и колко забавят ;д

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ъъм...по-добре отколкото да не можеш да свършиш 1-2 часа. Аз предпочитам партньорът ми да свърши бързо, почивка и после пак, малко по-дълго.

Фен Аватара на bobioooo
    Град
    sofiA
    принципно може ли да ми кажете има ли такива хапчета и дали има ефект и колко трае тоя ефект .

Цитирай Първоначално написано от bobioooo
    принципно може ли да ми кажете има ли такива хапчета и дали има ефект и колко трае тоя ефект .
    Не няма. Има презервативи с бензокаин, локален анестетик, които намалят чувствителността на пениса. Не ти препоръчвам да ги ползваш, тъй като при 90% от мъжете проблема е психологически и като такъв, а не проблем със свръхчувствителността на пениса, презервативите с бензокаин няма да ти помогнат особено. Най-много, освен че ще свършиш бързо, да ти омекне още преди това.

Ако смяташ, че проблема е физиологичен - ползвай ги, лошо няма. Също така има и спрейчета с бензокаин или друг анестетик, продават се по секс-магазините.
    ...

Голям фен Аватара на Naik1
    не си ли чувал за тренировките точно преди състезанието? :d една бърза и изцеждаща злобарка и си готоф
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Не бързай! След години ще искаш да свършваш бързо.. xD

anonymous708973
    Guest
    Не си мисли за други неща по време на секс, супер простотия е.

Удари една половин-един час преди секс, сменяй позата, като усетиш, че ще свършваш, остави задната за накрая.

Набий си кучето повече от 4 пъти и ползвай кондоми,които помагат за това
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    абе кви хапчета . сядаш праскаш 5 ракий . удряш една цедка на набора пиеш още една бира и даже ще ти писне после
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

всичко е психика при секс мисли за нещо друго нещо различно дори и гадно

anonymous708973
    Guest
    Оф, стига с тоя малоумен съвет. За какво прави секс, ако ще си мисли за гадости?!

ако знае как да го прави няма да му е проблем стига само за момент да си отвлече вниманието с нещо друго и еакулацията ще му отмине и така 1-2 пъти и ще отмине и ще си ебе пак

Цитирай Първоначално написано от bobioooo Виж мнението
    Не съм сигурен колко е вярно това, но съм чувал, че като си намажеш члена (и по-точно главата му) с амфети би трябвало да издържиш доста часове. xD
    Don`t worry, Be happy!!!

Цитирай Първоначално написано от shefo Виж мнението
    Да нека да мисли за баба си и когато се усъвършенства следващата тема ще е "как да спра да мисля за баба си".

Повечето от приятелите ти лъжат,в смисъл не че не е възможно,просто е тенденция всеки да преувеличава сантиметрите и времетраенето.

1-во: Мисли за баба ти така ще свършиш бавно
    2-ро: С практика всичко става..сам ще забележиш как след всеки път ще държиш все повече и повече

Супер фен Аватара на ubuntureload
    На истинския мъж не му пука особено за колко време ще свърши и жената ще остане ли задоволена...!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Puffy943
    Guest
    abe pich kakvo tolkova se pritesnqvash ?? nqma smisul i az bqx taka v nachaloto no posle se razbraxme s averkata ako iska sex za po dulgo 1-vo go izcejda posle my slaga chuvalche i si skacha otgore... a ako tq ne te razbere znachi problema si e nein a ne tvoi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си