.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Естесвенно ,че зависи от самия човек
    Но не може да се каже ,че от части и зодиите не играят роля както в характера , така и живота и любовта ..
    Например какво да кажа за зодия близнак - вие сте много забавни , красиви , социални ,приказливи .Умеете много добре да забавлявате (и знаете доста вицове), И за момичетата ,ами магнит сте за всички момчета и не случайно винаги имате по 1000 обожатели , за които вие дори не знаете .
    А да не говорим колко сте умни и ЛЮБОЗНАТЕЛНИ -ОБИЧАТЕ ЗАГАДКИТЕ И ВИНАГИ ИСКАТЕ ДА ПИТАТЕ , ДА ЗНАЕТЕ ВСИЧКО Когато разгадАеЕте тайните - ви омръзва? Мразите скуката НО НАЙ-МРАЗИТЕ ДУМИЧКАТА . ,,ЗАВИНАГИ,, ? [/quote]

Кажи ми ся как да споря с теб, като ми начетка егото така Това с магнита е доста вярно, шегата настрана.

Смятам, че зодиите имат влияние върху характера на човека, но не и за начина, по който прави секс, защото този начин е резултат от опит, нагласа, напасване с партньора и т.н. Тоест са намесени прекалено много фактори, за да твърдим, че зодията има значение.

Ъх, специално за секса не мисля, че зодията има някакво влияние, ако има, то би било минимално.
    Но все пак - била съм доста привлечена от Козирози, Близнаци, Телци. Иска ми се да пробвам с Козирог, тъй като не съм, просто ми е интересно. Освен това зодиаците вещаят някакви уникални сексуални преживявания между два Скорпиона, тъй че и той е в списъка на интригуващите ме зодии.

И все пак, въобще не ги взимам насериозно тези неща.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Естесвенно ,че зависи от самия човек
    Но не може да се каже ,че от части и зодиите не играят роля както в характера , така и живота и любовта ..
    Например какво да кажа за зодия близнак - вие сте много забавни , красиви , социални ,приказливи .Умеете много добре да забавлявате (и знаете доста вицове), И за момичетата ,ами магнит сте за всички момчета и не случайно винаги имате по 1000 обожатели , за които вие дори не знаете .
    А да не говорим колко сте умни и ЛЮБОЗНАТЕЛНИ -ОБИЧАТЕ ЗАГАДКИТЕ И ВИНАГИ ИСКАТЕ ДА ПИТАТЕ , ДА ЗНАЕТЕ ВСИЧКО Когато разгадАеЕте тайните - ви омръзва? Мразите скуката НО НАЙ-МРАЗИТЕ ДУМИЧКАТА . ,,ЗАВИНАГИ,, ?
    Кажи ми ся как да споря с теб, като ми начетка егото така Това с магнита е доста вярно, шегата настрана.

Смятам, че зодиите имат влияние върху характера на човека, но не и за начина, по който прави секс, защото този начин е резултат от опит, нагласа, напасване с партньора и т.н. Тоест са намесени прекалено много фактори, за да твърдим, че зодията има значение.
    [/QUOTE]
    Може аЗ Съм обаче от друг профил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си