.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 132

Hybrid View

Мега фен Аватара на Blab
    ще ли остане отчетът с дейностите на всеки в реално време или ще върнете опция "инкогнито".
    личната информация ще може ли да се изтрие?
    //в крайна сметка, това е форум, а не социална мрежа.

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    ще ли остане отчетът с дейностите на всеки в реално време или ще върнете опция "инкогнито".
    личната информация ще може ли да се изтрие?
    //в крайна сметка, това е форум, а не социална мрежа.
    Съгласна.
    Иначе ми харесва. Може би малко трудно ще свикна в началото. Прекалено сиво ми идва и трудно разграничавам коя тема е активна, коя не е. Малко ми се губи погледът. Иначе ми харесва, не се оплаквам.

едит: Още нещо - не мога да се ориентирам каква е разликата между моя профилна и снимка и аватар о.О Както и как да си променя подписа, етц. Много ми е объркано всичко, пуснете някакъв наръчник : D
    eдит2: Моля, върнете възможността да се вижда кой какви мнения пише. Това ми трябва и за собствения ми профил, защото като се разпиша е 5-10 теми, после винаги си проверявам дали някой ми е отговорил, и това е по-лесно, когато си цъкна профила и си видя мненията.
    Пък и няма какво да крия, има хорица, на които преглеждам мненията, щото ми е интересно.
    Последно редактирано от jghgh : 12-01-2011 на 21:03
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Като си блокираш половината неща и си пипнеш в панела, става доста прилично. Наистина трудно човек се ориентира в темите, няма ясно разграничаване може би защото името на автора е по-тъмно от името на темата, което обикновено е по-дълго. Също искам да помоля да дръпнете "Форум" да дойде на по-предна позиция, защото в момента е на най-крайната и като го гледам през телефон, го изрязва и доста трудно се влиза.

п.п при натискане за редакция на подпис връща на профила и я няма опцията.
    Последно редактирано от shadow4e : 12-01-2011 на 21:17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си