.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2103

Hybrid View

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Добрее... за Коледа нашите ще ми купят нов фотоапарат. От доста време чета из форуми, статии и т.н., обаче още не съм си избрала модел. Марката искам да е Канон или Никон, може и Фуджи, Панасоник или Сони, но държа да е някоя от първите две марки. Трябва ми HD видео и чисти снимки с реални цветове и хубаво качество. Много искам да правя снимки, на които фокусът е върху един обект и фонът е замазан (не говоря за макро). Увеличението е препоръчително, защото ще ми трябва, ако искам да снимам някое насекомо или птица. А да, и макрото да е от сорта на 1-2-3 сантиметра. Но.. бюджетът е до 800 лева. За сега съм се спряла на няколко модела:
    Canon XS30 IS
    Nikon P500
    Nikon L120
    Fujifilm HS20

Ще се радвам да ми помогнете с избора. (:
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

нямаше как да не се изфукам:

МЕМ Студио © 2011 всички права запазени
    MEM Studio © 2011 all rights reserved

www.memstudio.com

_

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY Виж мнението
    нямаше как да не се изфукам:

МЕМ Студио © 2011 всички права запазени
    MEM Studio © 2011 all rights reserved

www.memstudio.com

_
    Иха. Супер са!!! Искам да мога да снимам така и мен да ме снимат така Честно, много са готини.
    Аз нямам кой знае какво д апусна първо, защото не съм снимала много отдавна и второ, защото всичко е в апарата ми.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    ^^^
    Бургас <3

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Иха. Супер са!!! Искам да мога да снимам така и мен да ме снимат така Честно, много са готини.
    Аз нямам кой знае какво д апусна първо, защото не съм снимала много отдавна и второ, защото всичко е в апарата ми.

^^ this....

Цитирай Първоначално написано от Enchanting Виж мнението
    ^^ this....
    какво ще рече???

Цитирай Първоначално написано от Enchanting Виж мнението
    ^^ this....
    какво ще рече???

Senior Member Фен
    Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl Виж мнението
    Добрее... за Коледа нашите ще ми купят нов фотоапарат. От доста време чета из форуми, статии и т.н., обаче още не съм си избрала модел. Марката искам да е Канон или Никон, може и Фуджи, Панасоник или Сони, но държа да е някоя от първите две марки. Трябва ми HD видео и чисти снимки с реални цветове и хубаво качество. Много искам да правя снимки, на които фокусът е върху един обект и фонът е замазан (не говоря за макро). Увеличението е препоръчително, защото ще ми трябва, ако искам да снимам някое насекомо или птица. А да, и макрото да е от сорта на 1-2-3 сантиметра. Но.. бюджетът е до 800 лева. За сега съм се спряла на няколко модела:
    Canon XS30 IS
    Nikon P500
    Nikon L120
    Fujifilm HS20

Ще се радвам да ми помогнете с избора. (:
    Здравей. Значи разглеждах някои фотоапарати и се спрях на този http://photo-forum.net/index.php?APP...ARTICLE_ID=129 . Виж, разгледай го (малко по-надолу в страницата има и снимки), поинтересувай се, не знам за макрото обаче, трябва да провериш. Цветовете са доста добри, и се получава това задълбочаване на заден фон на снимката, което ти наричаш ''на които фокусът е върху един обект и фонът е замазан ''. Мисля, че е добра оферта, но за цената може и да излезне към 50 лева повече. А иначе за марката ако ти представлява голям проблем, съжалявам за което, мисля че този Samsung e добър.Успех в избора!
    Последно редактирано от SilverPoint : 12-02-2011 на 11:46
    I'll seek you out
    Flay you alive.
    One more word
    and you wont survive.
    And I'm not scared
    of your stolen power.
    I see right through
    you any hour.

МОМИЧЕ СЪМ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми