- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Фотография vol.2
Добрее... за Коледа нашите ще ми купят нов фотоапарат. От доста време чета из форуми, статии и т.н., обаче още не съм си избрала модел. Марката искам да е Канон или Никон, може и Фуджи, Панасоник или Сони, но държа да е някоя от първите две марки. Трябва ми HD видео и чисти снимки с реални цветове и хубаво качество. Много искам да правя снимки, на които фокусът е върху един обект и фонът е замазан (не говоря за макро). Увеличението е препоръчително, защото ще ми трябва, ако искам да снимам някое насекомо или птица. А да, и макрото да е от сорта на 1-2-3 сантиметра. Но.. бюджетът е до 800 лева. За сега съм се спряла на няколко модела:
Canon XS30 IS
Nikon P500
Nikon L120
Fujifilm HS20
Ще се радвам да ми помогнете с избора. (:
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
нямаше как да не се изфукам:
МЕМ Студио © 2011 всички права запазени
MEM Studio © 2011 all rights reserved
www.memstudio.com
_
^^^
Бургас <3
Здравей. Значи разглеждах някои фотоапарати и се спрях на този http://photo-forum.net/index.php?APP...ARTICLE_ID=129 . Виж, разгледай го (малко по-надолу в страницата има и снимки), поинтересувай се, не знам за макрото обаче, трябва да провериш. Цветовете са доста добри, и се получава това задълбочаване на заден фон на снимката, което ти наричаш ''на които фокусът е върху един обект и фонът е замазан ''. Мисля, че е добра оферта, но за цената може и да излезне към 50 лева повече. А иначе за марката ако ти представлява голям проблем, съжалявам за което, мисля че този Samsung e добър.Успех в избора!
Последно редактирано от SilverPoint : 12-02-2011 на 11:46
I'll seek you out
Flay you alive.
One more word
and you wont survive.
And I'm not scared
of your stolen power.
I see right through
you any hour.![]()
МОМИЧЕ СЪМ![]()