.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Тема: Не знам..

Hybrid View

Голям фен Аватара на N1ksun
    Мале мале вие много по-морални ли от нея се изкарахте , че почнахте да я нападате ? Щото ако всеки надникне в душата си и види какви извратенящини е правил , дали няма да си замълчи ? И отново грешниците грешницата почнаха да съдят ...
    Разбира се не е права , но по този ли начин трябва да и се каже ?
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    Мале мале вие много по-морални ли от нея се изкарахте , че почнахте да я нападате ? Щото ако всеки надникне в душата си и види какви извратенящини е правил , дали няма да си замълчи ? И отново грешниците грешницата почнаха да съдят ...
    Никой не е казал, че сме безгрешни (: Но да, по този начин трябва да и се каже. Като я гледам колко спокойно говори за това, което е направила... все едно че е нещо съвсем нормално и не е нищо толкова сериозно. Поне да осъзнае кво е извършила и да разбере, че не е била права.. Оф жалка работа. Не ми се занимава.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    Всеки има правото да си изкаже мнението най-малкото.Не се стреми да си в опозиция на масата особено, когато и твоето мнение (съдейки от вторият ти пост) се припокрива с това на масата. Каквито критики си заслужава, такива си и получава.А аз лично за мен мога с ръка на сърцето да ти гарантирам, че колкото и да надниквам в душата си никакви извратенящини не мога да открия да съм правил поне засега. И да по морален съм.И да не съм безгрешен
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си