- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Помощ,наричат ме кифла !
emostylegirl хахахахах
Mirage, хем говориш пълни простотии, хем има истина в думите ти...как го правиш :Д
Hi!
Виж, това че все още съществуват ограничени мозъци .. АМА ВЪОБЩЕ теб не трябва да те вълнува .. Казваш на досадника ,, Абе, ти какъв си, че да определяш кой е кифла и кой не? ... Я си задръж мнението за себе си, моля те .. и не ме занимавай със слепотата си .. от километри си личи каква съм, ако трябва да се определям като някФа! '' .. ми, да т'ва е /. съкрати го ако искаш![]()
Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !
Да, знам. Дори като си прочета мнението се обърквам. =D Не мога да се изразявам, затова.
Просто искам да кажа, че е супер тъпо това твойто мислене. >.> Емо, кифла, все позьорщина. Какво по-добро от това да бъдеш себе си и сама да си решаваш как да изглеждаш?
п.п. ще се радвам да допълни още някой xD
Вижте какво драги ми форумци,емо за мен не е само стил на обличане,защото в дадене ситуаций аз самата си усещам реакцията и държанието и си ми е точно такова.Тук не е мястото да се говори за позиори и всякакви такива глупости. Как така ще има някой ,който да е реален и ,който не ? Искате да видите някаква плашеща и с издрано лице и да реве цял ден и да крещи,за да я признаете за истинска ? Е сори ама няма да намерите такава . Иначе тяхното мислене,наистина е ограничено,но си мислех,че с годините сме израстнали и не сме онези малки тийнове. Отностно това ,че позирам,хич не е така.Никога не съм хвърляла внимание към това каква съм,нито съм се фукала.Преди време в нашето училище имаше една ,която вървеше по коридорите и крещеше ,че е емо и танцуваше на чалга.Аз не правя такива изпълнения,всеки случай.Бяха ме питали едни познати дали съм емо,защото явно са ме усетили и аз просто казах ..да.. и това беше. Не съм се фукала ,едва ли не.