.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 90

Hybrid View

Супер фен Аватара на Oldschool
    Неграмотните се кефят на мафиоти и бълват "мъдрости" с чалга привкус... Ако искат да се обиждат, че са от провинцията - това не е мой проблем, а само техен.

Мега фен
    Т'ва за дет казах, че съм от малко градче в провинцията нарочно го направих просто да видя колко хора ще ме тролнат.
    Всъщност не ми пука особено, че не живея в София. Тия софиянци дето се тупат по гърдите и парадират с това, че са столичани нека да излязат малко навънка и да видят какво е столица и тогава ще разберат колко бледа и сива е тяхната София. Без да подценявам възможностите на големия град за реализация и развитие в което и да било поприще ще кажа, че ми е по-добре да живея в по-малък град отколкото в скапаната София.
    Аз си живея в центара на града всичко ми е на един кур място, като изляза срещам по сумати познати.
    Барове кръчми всичко ми е на 10 мин път ПЕША. А тоя гордия софиянец живее примерно в 6-ти микро район на еди кой си квартал, в няква панелка и като излезе извън квартала не познава и един човек ама иначе ще ти го представи така все едно всеки ден си пие кафето на жълтите павета. Да не говорим, ква мизерия е извън центара на София.
    За да се предвижиш от едно място до друго трябва да смениш три маршрутки и два трамвая натъпкан между разни други потни "софиянци" ама иначе си ГоУем.
    А това на кой симпатизирам и на кой не си е моя работа и изобщо няма да давам обяснение на който и да било.
    Той и Силвио Берлускони е мафия и Бат Бойко е мафия ама хората им се кланят нали.... както и да не ми се влиза в полемика още рано САБАХЛЕН.
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    А това на кой симпатизирам и на кой не си е моя работа и изобщо няма да давам обяснение на който и да било.
    Всъщност за да изказваш такива скандални и малоумни твърдения като това, че еди-кой-си дребен тарикат е "велик", трябва да си готов да се аргументираш.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Всъщност за да изказваш такива скандални и малоумни твърдения като това, че еди-кой-си дребен тарикат е "велик", трябва да си готов да се аргументираш.
    А ти би ли дал аргумент защо Самоковеца да е дребен тарикат ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    А ти би ли дал аргумент защо Самоковеца да е дребен тарикат ?
    Обясних достатъчно нагледно защо никой нормален не би му се възхищавал.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
    Неграмотните се кефят на мафиоти .
    хахахахахах голяма глупост каза.

ВИНАГИ , АМА ВИНАГИ запомни черната страна е по-интересна и митична и се харесва на хората. The Godfather само неграмотници ли го харесват? Едно е да харесваш , друго е да подражаваш.

Ал Капоне е много интересна личност също , ако тръгнеш да казваш , че godfathera е филм.

Дори в Бг мафията има интересни личности като Жоро Илиев , аз не му подражавам , но ми е интересен с това, което е правил , което хич не е добро , но все пак е интересно.
    Последно редактирано от NightGuardian : 12-08-2011 на 14:49

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    хахахахахах голяма глупост каза.

ВИНАГИ , АМА ВИНАГИ запомни черната страна е по-интересна и митична и се харесва на хората. The Godfather само неграмотници ли го харесват? Едно е да харесваш , друго е да подражаваш.

Ал Капоне е много интересна личност също , ако тръгнеш да казваш , че godfathera е филм.

Дори в Бг мафията има интересни личности като Жоро Илиев , аз не му подражавам , но ми е интересен с това, което е правил , което хич не е добро , но все пак е интересно.
    Да не забравяме и Джон Готи, който е бил обичан от целия Ню Йорк
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си