- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- R.I.P. - Косьо Самоковеца
Неграмотните се кефят на мафиоти и бълват "мъдрости" с чалга привкус... Ако искат да се обиждат, че са от провинцията - това не е мой проблем, а само техен.
Т'ва за дет казах, че съм от малко градче в провинцията нарочно го направих просто да видя колко хора ще ме тролнат.
Всъщност не ми пука особено, че не живея в София. Тия софиянци дето се тупат по гърдите и парадират с това, че са столичани нека да излязат малко навънка и да видят какво е столица и тогава ще разберат колко бледа и сива е тяхната София. Без да подценявам възможностите на големия град за реализация и развитие в което и да било поприще ще кажа, че ми е по-добре да живея в по-малък град отколкото в скапаната София.
Аз си живея в центара на града всичко ми е на един кур място, като изляза срещам по сумати познати.
Барове кръчми всичко ми е на 10 мин път ПЕША. А тоя гордия софиянец живее примерно в 6-ти микро район на еди кой си квартал, в няква панелка и като излезе извън квартала не познава и един човек ама иначе ще ти го представи така все едно всеки ден си пие кафето на жълтите павета. Да не говорим, ква мизерия е извън центара на София.
За да се предвижиш от едно място до друго трябва да смениш три маршрутки и два трамвая натъпкан между разни други потни "софиянци" ама иначе си ГоУем.
А това на кой симпатизирам и на кой не си е моя работа и изобщо няма да давам обяснение на който и да било.
Той и Силвио Берлускони е мафия и Бат Бойко е мафия ама хората им се кланят нали.... както и да не ми се влиза в полемика още рано САБАХЛЕН.
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
хахахахахах голяма глупост каза.
ВИНАГИ , АМА ВИНАГИ запомни черната страна е по-интересна и митична и се харесва на хората. The Godfather само неграмотници ли го харесват? Едно е да харесваш , друго е да подражаваш.
Ал Капоне е много интересна личност също , ако тръгнеш да казваш , че godfathera е филм.
Дори в Бг мафията има интересни личности като Жоро Илиев , аз не му подражавам , но ми е интересен с това, което е правил , което хич не е добро , но все пак е интересно.
Последно редактирано от NightGuardian : 12-08-2011 на 14:49