.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 90

Hybrid View

Banned Голям фен
    Като нямат грам аргументи се хващат за правописа. Това не са някакви фрапантни грешки, а са грешки в следствие на бързината с която пиша. И все пак, какво значение има? Не разбрах какво общо имаше провинцията с темата? Какво като автора е от провинцията?
    Последно редактирано от Afternoon : 12-08-2011 на 12:24

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Като нямат грам аргументи се хващат за правописа. Това не са някакви фрапантни грешки, а са грешки в следствие на бързината с която пиша.
    Еми, дразнят ме такива малоумни грешки, а още повече ме дразни когато някой ми се оправдава че бързал и заради това сбъркал, при положение че си личи че е от незнание.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Еми, дразнят ме такива малоумни грешки, а още повече ме дразни когато някой ми се оправдава че бързал и заради това сбъркал, при положение че си личи че е от незнание.
    А ако преровя сега всичките ти 2018 мнения и намеря поне няколко такива грешки, какво правим, а? Айде не се правете на много умни, няма на света човек, който да пише по форуми (или въобще някъде другаде) без да допусне нито една правописна грешка. Намерихте за какво да се хванете, жалка история. Тръгнал съм заради сульо и пульо от форума да си преглеждам внимателно всеки пост за грешки, айде сиктир...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си